-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 14

Jautri Brandono Davieso istorija – vos gimusį įsivaikino vieniša mama

Kauno „Žalgirio“ atkrintamųjų didvyriu drąsiai galima vadinti Brandoną Daviesą, kuris svarbiausioje sezono stadijoje žaidė geriausiai ir vedė Lietuvos čempionus į priekį. Už tai amerikietis pirmiausia norėtų padėkoti mamai, kuri paaukojo daug, kad sūnus atsidurtų ten, kur yra dabar.
Brandonas Daviesas
Brandonas Daviesas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Už puikią darbo etiką trenerio Šarūno Jasikevičiaus ir komandos draugų giriamas B.Daviesas užaugo kiek netradicinėje šeimoje. Krepšininką dar kūdikį įsivaikino vieniša baltaodė moteris, kuri taip pat augino du įsivaikintus indų kilmės vaikus.

„Mano mamos ūgis yra vos 1,49 m. Tokio paties ūgio ir mano sesuo, kuri yra iš Indijos. Tada yra mano brolis indas, kurio ūgis 1,70 m. O aš esu 2,08 m ūgio afroamerikietis. Mano šeimos paveikslas yra gana unikalus“, – Eurolygos oficialiai svetainei atskleidė B.Daviesas.

26-erių krepšininkas papasakojo, kaip atsidūrė mamos namuose, kuriai ir yra už viską dėkingas.

Alfredo Pliadžio nuotr./Brandonas Daviesas
Alfredo Pliadžio nuotr./Brandonas Daviesas

„Likus metams iki mano įvaikinimo, mama įsivaikino kitą mažą berniuką, vardu Stephenas. Jis susirgo ir mirė dar būdamas kūdikis. Mama jautė, kad šeima yra nebaigta, todėl atvyko iš Jutos į Filadelfiją ir įsivaikino mane. Man tada buvo vos kelios dienos. Visa kita jau istorija“, – apie lemtingas savo gyvenimo dienas pasakojo B.Daviesas.

Taigi žalgirietis gyveno Jutoje su motina Linda Kathleen, seserimi Heather ir broliu Shawnu Provo rajone. Čia jis baigė mokyklą ir koledžą.

Mama jautė, kad šeima yra nebaigta, todėl atvyko iš Jutos į Filadelfiją ir įsivaikino mane. Man tada buvo vos kelios dienos.

„Mano mama man yra super moteris. Taip aš ją įsivardijęs ir savo telefone. Taip buvo nuo tada, kai įsigijau telefoną. Jai reikėjo mus tris išauginti visai vienai. Ji buvo mano mama, mano tėtis, ji buvo viskas“, – šiltų žodžių mamai negailėjo krepšininkas.

Linda turėjo keltis kiekvieną dieną 3 valandą ryte, kad galėtų išlaikyti tris vaikus: „Mes negyvenome labai gerai, bet turėjome viską, ko reikia. Viskas, ką turiu šiandien, yra dėl jos.“

B.Daviesas prisimena, kaip mama jį palaikė sunkiausiu karjeros metu – jis buvo išmestas iš komandos ar mažai žaidė.

„Ji nesupranta krepšinio, bet visada stūmė mane būti geresniu. Ji daug žino apie sunkų darbą. Ji mane nuveždavo į treniruotę net vėlų vakarą, nes žinojo, kad aš to norėjau. Ji sugrįždavo manęs pasiimti anksti ryte. Tiek daug mažų dalykų man įsiminė. Viskas, ką pasiekiau, tai dėl jos įdiegtų įpročių“, – įsitikinęs žalgirietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius