Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 26

LRT transliuos Eurolygos ir Europos taurės rungtynes

Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija (LRT) trečiadienį pranešė pasirašę sutartį dėl teisių transliuoti naujojo sezono Eurolygos ir Europos taurės rungtynes.
Marius Grigonis
Marius Grigonis / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

LRT skelbia transliuosiantis rungtynes, kuriose žais Kauno „Žalgiris“, LRT žiūrovai taip pat galės tiesiogiai stebėti ir atkrintamąsias rungtynes bei Eurolygos finalo ketverto turnyrą.

„LRT televizija yra matoma visoje šalyje, todėl visi krepšinio gerbėjai Lietuvoje turės galimybę rungtynes stebėti nemokamai realiuoju laiku. Išskirtines teises rodyti „Žalgirio“ kovas Europos krepšinio turnyruose LRT turėjo prieš daugiau nei du dešimtmečius, tad džiaugiamės, kad Lietuvos žmonėms svarbus sportas vėl grįžta į Lietuvos visuomeninio transliuotojo eterį“, – pranešime cituojamas LRT generalinės direktorės pavaduotojas Gytis Oganauskas.

Rungtynės bus tiesiogiai transliuojamos per LRT televiziją bei portale LRT.lt.

Pirmoji transliacija numatyta spalio 1 dieną.

„Delfi“ generalinis direktorius Vytautas Benokraitis feisbuke trečiadienį paskelbė, jog ši žiniasklaidos priemonė taip pat dalyvavo Eurolygos transliavimo teisių pirkime, tačiau pasiūlyta 1 mln. eurų kaina, jo žiniomis, buvo maždaug perpus mažesnė nei nacionalinio transliuotojo.

V.Benokraičio vertinimu, tai reiškia, kad už galimybę nemokamai žiūrėti Eurolygą sumokėta valstybės lėšomis, kuriomis finansuojamas LRT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius