Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 28

Nesklandumai dėl „Žalgirio“ naujoko: serbai nepaleidžia australo į Kauną

Kauno „Žalgiriui“ kilo nesklandumų dėl būsimo naujoko. 24sek žiniomis, Belgrado „Partizan“ ekipa stabdo vidurio puolėjo iš Australijos Jocko Landale'o perėjimą į žaliai baltų stovyklą.
Jockas Landale'as
Jockas Landale'as / „Partizan NIS“/ aba-liga.com nuotr.

Kai Serbijos žiniasklaidoje plinta informacija apie išpirką, kurią „Partizan“ klubui sumokėjo „Žalgiris“ – tarp 250 ir 300 tūkst. eurų, pats Belgrado klubas toliau tvirtina, kad J.Landale'as vis dar yra Serbijos ekipos narys.

Nors pats „Žalgiris“ ir J.Landale'as išplatino pranešimus apie sandorį, „Partizan“ komandos prezidentas Ostoja Mijailovičius dar prieš savaitę aršiai gynėsi, jog 23 metų 211 cm ūgio centras teisiškai dar negali užsivilkti „Žalgirio“ marškinėlių.

„Landale'as yra šimtu procentų „Partizan“ žaidėjas. Mes jam davėme leidimą septynioms dienoms grįžti į JAV susitvarkyti traumos reikalų, bet staiga pasirodė naujienos, kad jis tapo „Žalgirio“ krepšininku. Jį netgi oficialiai pristatė pati „Žalgirio“ komanda. Bet ar jis pereis į „Žalgirį“ ar kitą klubą, mes dar pažiūrėsime“, – „Mozzart Sport“ cituoja O.Mijailovičių.

Serbas pasikartojo, kad J.Landale'as dar nieko nepasirašė.

„Jis taps „Žalgirio“ žaidėju, jeigu bus įvykdytos visos sąlygos, o jos nėra mažos. Mes bendraujame su „Žalgiriu“ ir jeigu sutarsime, viską pranešime“, – teigė „Partizan“ bosas.

24sek šaltiniai patvirtino, kad „Žalgiris“ susidūrė su kliūtimis įsigyti J.Landale'ą ir jos sprendžiamos iki šiol.

„Partizan NIS“/ aba-liga.com nuotr./Jockas Landale'as
„Partizan NIS“/ aba-liga.com nuotr./Jockas Landale'as

Pats O.Mijailovičius pridūrė, kad išpirka už J.Landale'ą yra triskart didesnė nei jo atlyginimas Belgrade.

„Kad ir kaip viskas baigsis, „Partizan“ iš to solidžiai pasipelnys. Bet mes dar nepriėmėme sprendimo. Viena aišku, kad jis nėra laisvas žaidėjas“, – pridūrė O.Mijailovičius.

„Partizan“ vadovas teigė, kad klubas siekia vardinio kvietimo į Eurolygą, o tai gali paveikti ir J.Landale'o, ir kitų Belgrado klubo žaidėjų ateities pasirinkimus.

VIDEO: „LKL Finalas“: „Žalgirio“ galia, „Ryto“ bandymai kąsti ir prognozė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius