Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 25

Norus Atėnuose susimažinęs R.Pitino: „Nesame tokie geri, kokie buvome pernai“

Ketvirtąją nesėkmę per pastarąsias penkerias rungtynes Eurolygoje sugėręs Atėnų „Panathinaikos“ vairininkas Rickas Pitino dabar svajoja ne apie pirmąjį turnyrinės lentelės ketvertą, kurį akcentavo dar prieš kelias savaites, o kaip išlikti atkrintamųjų zonoje.
Rickas Pitino
Rickas Pitino / Euroleague.net nuotr.

Graikijos klubas per pastarąją penkių mačų seriją įveikė tik Sankt Peterburgo „Zenit“ vyrukus, o nusileido „Valencia“, Belgrado „Crvena zvezda“, „Barcelona“ bei Madrido „Real“ krepšininkams.

Šiuo metu „Panathinaikos“ savo sąskaitoje turi 14 pergalių ir 12 pralaimėjimų. Nuo ketvirtosios vietos žaliai baltus skiria trys pergalės, o nuo vienuoliktosios – dar du pralaimėjimai. Iki reguliariojo sezono pabaigos liko aštuoni turai.

„Mes norime triumfuoti dar keturiuose mačuose ir užsitikrinti vietą atkrintamosiose, – po pralaimėjimo Madride kalbėjo R.Pitino. – Mūsų krepšinio komanda neturi didybės iliuzijos. Nesame gerai besiginanti ekipa, nesame ir gerai dėl kamuolių kovojanti komanda.

Neturime iliuzijų. Mes suprantame, kas esame. Šio sezono komanda nėra tokia gera gynyboje ir kovojanti dėl kamuolių, kokia buvo pernykštė. Nesame ir tokie fiziški.“

„Mes tiesiog bandysime ištraukti pergales. Darysime viską, kad pakliūtume į atkrintamąsias“, – teigė 67-erių specialistas iš JAV.

Neįprastą Eurolygos kovoms pirmadienio vakarą Madrido „WiZink“ arenoje vietos „Real“ svečius iš Atėnų įveikė 96:78.

Karališkojo klubo pagrindiniu pergalės faktoriumi tapo 221 cm ūgio milžinas Walteris Tavaresas. Centras per 29 minutes pelnė 15 taškų (5/5 dvit., 5/9 baud.), atkovojo 10 kamuolių, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo metimą, išprovokavo šešias pražangas ir užfiksavo 30 naudingumo balų.

„W.Tavaresas yra labai patobulėjęs. Jis trikdė mūsų puolimui. Negalėjome įvesti kamuolio į baudos aikštelę, kaip kad darydavome tai įprastai. Jis labai patobulėjo. Tai nuopelnai jam ir trenerių štabui“, – sakė „Panathinaikos“ strategas.

Sezono finiše Atėnų klubo laukia mūšiai su Pirėjo „Olympiakos“, Maskvos CSKA, Stambulo „Fenerbahče“, Berlyno ALBA, Maskvos srities „Chimki“, Stambulo „Anadolu Efes“, Tel Avivo „Maccabi“ ir Vitorija „Baskonia“ klubas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius