Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 23

Paskutinės minutės pasiūlymas: CSKA įsitraukė į kovą dėl B.Davieso

Ispanijos žiniasklaida praneša, kad Maskvos CSKA klubas paskutinę minutę įsitraukė į kovą dėl žalgiriečio Brandono Davieso.
Brandonas Daviesas
Brandonas Daviesas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kaip informuoja įtakingas Ispanijos sporto naujienų šaltinis „AS“, jau artimiausiomis valandomis 27 metų 208 cm ūgio krepšininkas gali įsipareigoti Madrido „Real“, bet kortas gali sumaišyti CSKA.

Kitaip nei kitas Ispanijos naujienų portalas „Marca“, „AS“ rašo, kad B.Daviesas dar iki galo nesusitarė su Madrido „Real“, bet derybos jau finalinėje stadijoje.

Pažymima, kad B.Daviesas turi kontraktą su „Žalgiriu“ dar metams, bet išpirka nėra didelė, o Jocko Landale'o įsigijimas signalizuoja, kad žaliai balti negalės išlaikyti amerikiečio.

„AS“ informuoja, kad daug komandų domėjosi B.Daviesu, bet paskutinę minutę suagresyvėjo CSKA vilionės.

Anot ispanų, CSKA gali pasiūlyti geresnes finansines sąlygas. Daugiausiai ir dėl krepšininkams Rusijoje gerokai palankesnės mokesčių sistemos nei Ispanijoje, kurioje mokesčiai suvalgo didesnę dalį atlyginimo.

Į pirmą Eurolygos geriausių žaidėjų penketą šį sezoną išrinktas B.Daviesas antradienį 24sek sakė, kad oficialiai dar nėra sudaręs jokio kontrakto, o dabar pilnai susitelkęs kovai dėl LKL čempionų titulo.

„Aš dar nieko oficialiai nepasirašiau, – po pirmųjų LKL pusfinalio serijos rungtynių tikino B.Daviesas. – Aš ir mano agentas nusprendėme, kad dabar geriau susitelkti kovai dėl LKL čempionų titulo. Leidžiu jam tvarkyti visus reikalus už aikštės ribų, bet nieko nepasirašiau. Dabar esu susitelkęs LKL čempionų titului.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius