Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 14

Po netikėto „Žalgirio“ ėjimo – ant klubo slenksčio atsidūrusio australo reakcija

Ant komandos slenksčio atsidūręs „Žalgirio“ legionierius Jockas Landale'as sureagavo į naujienų karuselę Kauno ekipoje. Iškart po „Žalgirio“ vadovo Pauliaus Motiejūno pareiškimo ir žinios apie pirkinį, vidurio puolėjas pasidalijo įdomia žinute tviteryje.
Jockas Landale'as
Jockas Landale'as / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

„Gandai yra juokingas dalykas...“, – rašė J.Landale'as.

Tokia žinute krepšininkas dalijosi iškart po to, kai „Žalgiris“ pranešė apie vienerių metų sutartį su vidurio puolėju Joffrey Lauvergne'u.

Tai buvo signalas, kad Lietuvos čempionai nebesitiki savo gretose pamatyti J.Landale'o.

„Žalgirio“ centrų linijoje, be naujoko iš Prancūzijos, dar yra lietuviai Martinas Gebenas su Mareku Blaževičiumi, penktu numeriu gali žaisti Paulius Jankūnas ir kitas oficialiai dar nepaskelbtas atvykėlis Augustine'as Rubitas.

Apie bręstančias skyrybas keliomis valandomis anksčiau vykusioje spaudo konferencijoje patvirtino ir „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas.

„Turbūt reikėtų išskirti tik Jocką, su kurio agentais kalbame, kad jis tikrai nori išvykti, – antradienį sakė žalgiriečių vadovas. – Labiausiai jis nori išvykti į NBA, bet susijaukusi situacija jam labai gadina reikalus. Laisvųjų agentų rinka prasidės tik spalio 15-ąją, o iki tol mes nelabai galime laukti. Su jo agentais vyksta atviras pokalbis, kaip jam sudaryti sąlygas, bet ir klubo nepastatyti į nepatogią situaciją, kai jau sezonas prasidės.“

Pats J.Landale'as buvo įmestas į gandų malūną pirmadienį, kai Ispanijos žiniasklaidoje pasirodė žinia, jog „Barcelona“ gali nupirkti „Žalgirio“ centrą.

„Jocko atveju tai tikrai jis gali eiti bet kur. Vakar matėte, rašė ir apie „Barcelona“. Jokio kontakto su jais neturėjome, čia turbūt yra agento darbas, – samprotavo P.Motiejūnas. – Bet kiek mes kalbėjome anksčiau, Jocko planas tikrai buvo NBA ir mes netgi tada, kai pasirašėme su juo sutartį, žinojome, kad jo galutinis tikslas yra NBA, tai stengsimės nesudaryti kliūčių ir rasti sprendimą.“

J.Landale'o sutartis su „Žalgiriu“ galioja iki 2021-ųjų, o opcija kitam sezonui turėtų įsigalioti po liepos 15-osios. 15min žiniomis, jo kontrakte numatyta 350 tūkst. eurų išpirka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius