Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 07

Po pralaimėjimo „Oly“ ekipai M.Jamesas prisiėmė atsakomybę: „Tai lyg smūgis į veidą“

Maskvos CSKA lyderis Mike'as Jamesas po sensacingo pralaimėjimo Graikijoje prieš nukraujavusią Pirėjo „Olympiakos“ tiesiai šviesiai rėžė, ką galvoja. „Mus sutrypė, mes tiesiog susimovėme“, – žurnalistams sakė Rusijos ekipos žvaigždė.
Mike'as Jamesas
Mike'as Jamesas / Euroleague.net nuotr.

Žvelgiant į skaičius, tai M.Jamesas buvo naudingiausias Dimitrios Itoudžio auklėtinis CSKA nesėkme pažymėtame mače. Gynėjas pelnė 20 taškų, atkovojo 7 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir surinko 23 naudingumo balus.

Vis dėlto Maskvos krepšininkai pralaimėjo 59:72, tai buvo antroji CSKA nesėkmė per tris dienas, o M.Jamesas suklydo 6 kartus, kai visa Rusijos ekipa – 21.

Šį pralaimėjimą amerikietis sulygino su antausiu.

„Sulaukėme smūgio į veidą, o dėl to jaučiamės labai blogai, – kalbėjo M.Jamėsas. – Viskas prasidėjo pirmajame kėlinyje nuo manęs. Nepradėjau mačo taip stipriai, kaip turėtų daryti lyderis. Praradau kamuolį per daug kartų, nedariau to, ką turėčiau.“

CSKA lyderio teigimu, tai prarasta galimybė įtvirtinti sau keliamus aukštus standartus.

Šį sezoną per 24-erių rungtynių atkarpą M.Jamesas renka po 21 tašką, atkovoja po 3,4 kamuolio ir atlieka po 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

„Jei kalbėtume apie mano žaidimą, pastarosios kelios savaitės buvo sudėtingos. Man reikia grįžti į gero krepšinio kelią. Priimti geresnius sprendimus, žaisti labiau komandos labui“, – sakė M.Jamesas.

Po dviejų pralaimėjimų paeiliui CSKA nukrito į ketvirtąją Eurolygos vietą, savo sąskaitoje turėdama 16 pergalių ir 8 pralaimėjimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius