Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 24

Po svaiginančio starto – Eurolygos TV dėmesys „Žalgirio“ treneriui

Kauno „Žalgirio“ treneris Martinas Schilleris patraukė Eurolygos TV kūrybinės grupės dėmesį. Po puikaus sezono starto, Eurolygos komanda įlindo į „Žalgirio“ areną ir sukūrė reportažą apie naująjį žaliai baltų generolą. Apie 38-erių strategą įspūdžiais dalijosi ir žalgiriečiai, pabrėžę išskirtinis jo individualias treniruotes.

„Kokia naujos eros ir naujo sezono pradžia komandos vairą perėmus Martinui Schilleriui!“ – reportažo pradžioje cituojamas Eurolygos komentatorius.

„Martinas Schilleris Kaune kuria naujus standartus!“ – šūkavo komentatorius po dar vienos žalgiriečių pergalės Eurolygoje.

Žalgiriečiai keturiomis pergalėmis atidarė Eurolygos sezoną ir pakartojo geriausią startą nuo 2012-ųjų, kai „Žalgirį“ treniravo Joanas Plaza.

„Ketverios rungtynės – keturios pergalės. Žalgiriečiai su Martinu Schilleriu surengė svajonių startą“, – akcentavo ir Eurolygos komentatorius.

„Esame labai laimingi dėl tokio rezultato. Bet einame iš rungtynių į rungtynes, iš treniruotės į treniruotę, iš pasimėtymo į pasimėtymą. Tačiau tikrai svarbu, kad į kišenę įsidėjome šias pergales, nes sezonas bus labai ilgas ir niekas tų pergalių iš mūsų jau nebeatims“, – Eurolygos TV sakė M.Schilleris.

VIDEO: Po puikaus „Žalgirio“ starto – Eurolygos TV dėmesys Martinui Schilleriui

„38-erių austras rodo ankstyvą potencialą sugrįžti į atkrintamąsias varžybas“, – intriguoja balsas už kadro.

M.Schilleris akcentuoja, kad prie tokio starto prisidėjo tvirtas Kaune jau susiformavęs puikių vyrukų branduolys.

„Komandos charakteris pastatytas ant stipraus lietuviško branduolio, sujungiant jį su čia jau apsipratusiais legionieriais, – pasakojo M.Schilleris. – Tai gerų žmonių kompanija. Šiems vyrukams rūpi kietas žaidimas ir pergalės.“

Eurolygos TV reportaže – vaizdai iš „Žalgirio“ treniruočių. Su prisegtu mikrofonu M.Schilleris aktyviai gainioja žaidėjus po aikštę.

„Jis turi daug amerikietiškų bruožų, bet bando juos jungti su europietišku krepšiniu, – įspūdžiais apie trenerį dalijasi Marius Grigonis. – Jo individualios treniruotės yra kitokios. Dar nemačiau tokių prie jokio kito trenerio. Naudinga pakelti savo žaidimą į kitą lygį.“

Rezultatyviausiam „Žalgirio“ krepšininkui antrina ir centras Joffrey Lauvergne'as: „Mes labai daug dirbame ir aš tikrai jaučiu, kad ir aš, ir visa komanda tobulėjame.“

VIDEO: „urBONUSas“: „Žalgirio“ reakcija į kritiką ir geriausia nepakviesta Lietuvos rinktinė

Eurolygos TV reportažas apie M.Schillerį ir „Žalgirio“ startą baigiasi vaizdais iš arenos, kuri tuštėja dėl koronaviruso apribojimų.

„Mūsų klubui svarbu tai, kad turime labai gerą kovinę dvasią. Manau, kad sportas dabar yra labai svarbus. Situacija dabar tokia, kokiai mes neturime jokių pavyzdžių. Bet kol kamuolys sukasi ir mes žaidžiame, jaučiu, kad darome svarbų dalyką“, – nesustojusiu Eurolygos krepšiniu džiaugiasi M.Schilleris.

VIDEO: Nigelas Hayesas: kodėl neteisinga lyginti Martiną Schillerį su Šarūnu Jasikevičiumi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius