Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 17

Po vakarienės su M.Kalniečio ir M.Kuzminsko bendraklubiais – CSKA lyderio karantinas

Maskvos CSKA komanda treniruojasi pagal įprastą tvarką, bet vienas žaidėjas porą savaičių tupės užsidaręs namuose. Po vakarienės su Mindaugo Kuzminsko ir Manto Kalniečio komandos draugais, karantinavosi CSKA lyderis Mike'as Jamesas.
Mike'as Jamesas vakarieniavo su Loko žaidėjais
Mike'as Jamesas vakarieniavo su Loko žaidėjais / „Instagram“ nuotr.

Ketvirtadienį „Lokomotiv“ žaidė VTB Vieningosios lygos rungtynes Taline, kai savaitgalį Talino „Kalev“ trenerio asistentui buvo diagnozuotas koronavirusas.

To nežinodami, dar penktadienį laisvadienių gavę keli „Lokomotiv“ legionieriai Willas Cummingas, Johny O'Bryantas ir Alanas Williamsas svečiavosi Maskvoje, kur vakarieniavo su M.Jamesu.

Paviešinus informaciją apie Estijos klubo trenerio ligą, „Lokomotiv“ karantinavo visus savo žaidėjus. Siekiant išvengti koronaviruso plitimo, nuspręsta izoliuoti ir M.Jamesą, kuris kontaktavo su Krasnodaro ekipos žaidėjais.

„Tai buvo nedėkingai sukritęs laikotarpis, kai mūsų žaidėjas dar nežinojo, kad Talino klube diagnozuotas koronavirusas, – sakė CSKA vadovas Andrejus Vatutinas. – Mike'as dabar izoliuotas. Jis įdėmiai stebimas mūsų gydytojų. Lauksime testų rezultatų Krasnodare.“

Euroleague.net nuotr./Mike'as Jamesas
Euroleague.net nuotr./Mike'as Jamesas

Likusi CSKA komanda treniruojasi ir ruošiasi sugrįžimui į aikštę. Artimiausios VTB lygos kovos pagal tvarkaraštį numatytos kovo pabaigoje, tačiau sezonas gali būti atidėtas ilgesniam laikotarpiui.

Sužinojus apie koronaviruso atvejį „Kalev“ komandoje, iškart izoliavosi ir „Lokomotiv“ lietuviai Mantas Kalnietis, Mindaugas Kuzminskas bei Ginas Rutkauskas.

„Klubas operatyviai kreipėsi į žaidėjus ir liepė save karantinuoti namuose. Sekame visus duotus nurodymus, – 15min antrino M.Kuzminskas. – Tai nėra juokai, todėl svarbiausia, kad virusas kuo mažiau plistų. Nors ir tikimės, kad užsikrėtimo galimybė maža, tačiau imamės visų būtinų priemonių dėl savo ir, svarbiausia, kitų žmonių saugumo.“

M.Jamesas šį sezoną Eurolygoje per vienerias rungtynes rinko vid. 21,1 taško ir buvo trečias pagal rezultatyvumą visame turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius