Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 07

Portale 15min – nauja laida Š.Jasikevičiaus ir Eurolygos gerbėjams „Šaras: Barcelona“

Išskirtinis oficialus Eurolygos partneris Lietuvoje naujienų portalas 15min pristato vieną laukiamiausių šio rudens premjerų – laidą „Šaras: Barcelona“, kurioje – karščiausi įvykiai iš Barselonos. Juos tik 15min skaitytojams praneš Ispanijoje dirbantis portalo žurnalistas Tomas Ramanskas.
Saras_02
Nauja 15min laida

Jau nuo spalio 1 dienos Europos krepšinio aistruoliai ir vėl galės mėgautis aukščiausio lygio krepšiniu – startuos Eurolyga. Be jokios abejonės, šį sezoną viena lietuvių akis bus nukeipta ir Barselonos link – juk Katalonijos klubą nuo šio sezono vairuoja net penki mūsų tautiečiai: vienas geriausių šalies trenerių – Šarūnas Jasikevičius, jo asistentai Darius Maskoliūnas ir Tomas Masiulis, fizinio rengimo treneris Justinas Grainys, bei pagrindinis komandos gydytojas Mindaugas Gudelis.

„Praėjusių metų rugsėjį Eurolygos jubiliejinio, 20-ojo, sezono proga savo skaitytojams pristatėme Lietuvai pritaikyto turinio portalą Eurolyga.lt. Šiemet – išskirtinį laidų ciklą didžiojo krepšinio fanams ir Šarūno Jasikevičiaus talento gerbėjams iš pačios Barselonos, – sako 15min generalinis direktorius Ramūnas Šaučikovas. – Sėkmingai tęsiame ir oficialią išskirtinę partnerystę su Eurolyga – 15min Sporto skyrius ir Eurolyga.lt žurnalistų komanda sezono starto laukia taip pat nekantriai, kaip ir krepšinio komandos.“

Martynas Ambrazas nuotr./Ramūnas Šaučikovas
Martynas Ambrazas nuotr./Ramūnas Šaučikovas

Išskirtiniu oficialiu Eurolygos žiniasklaidos partneriu Lietuvoje 2017 metais tapęs 15min prisijungė prie elitinio Europos žiniasklaidos klubo – oficialiais Eurolygos media partneriais iki šiol buvo tik 7 portalai ir leidiniai, tarp kurių tokie sporto žiniasklaidos grandai, kaip ispanų AS, prancūzų „L´Equipe“, italų „Gazetta dello Sport“.

„Be galo smagu po trejų metų pertraukos sugrįžti į tą virtuvę, kuri veža ir prisijungti prie pirmaujančios Lietuvos žiniasklaidos kompanijos. Pagrindinis laidos „Šaras: Barcelona“ tikslas – lydėti vieną geriausių šalies trenerių Šarūną Jasikevičių ir jo lietuvišką Barseloną šiame naujame sezone. Kas bus rodoma laidose? Kiekviena laida – nauja istorija. Tiesiai iš įvykio vietos, su karščiausiais komentarais ir nuomonėmis, gyvomis emocijomis, drebančia kamera ir gal kartais peršviestu arba per tamsiu vaizdu. Bet tai bus tikra, reali, tą dieną, tą akimirką įvykusi istorija, – džiaugiasi Ispanijoje šiuo metu gyvenantis ir dirbantis žurnalistas T.Ramanskas. – Sportas be emocijų yra ne sportas. Net ir iškovoję trofėjų sportininkai dėl COVID-19 likusioje tuščioje salėje atrodo kaip pasimetę vaikai, nes nežino su kuo gi pasidalinti savo džiaugsmu. Taigi, jei jau arena tuščia, tai norėčiau, kad jie tuo džiaugsmu ir emocijomis pasidalintų su Lietuvos sporto aistruoliais.“

„Twitter“ nuotr./Šarūnas Jasikevičius
„Twitter“ nuotr./Šarūnas Jasikevičius

Ką apie Š.Jasikevičių, jo krepšinio filosofiją, darbo metodus, emocijas, lyderystę, jo ankstesnes citatas ar pasisakymus bei pokyčius Barselonos klube kalba ispanai – katalonai, Barselonoje gyvenantys lietuviai, varžovų sirgaliai ir vietos sporto žurnalistai? Koks Jasikevičius buvo Barselonos žaidėjas ir, ko iš Šaro, kaip Barselonos trenerio, tikisi klubo vadovybė, bei paprasti sirgaliai?

„Šaras: Barcelona” premjera jau šį vakarą, rugsėjo 7 dieną, 20 val. tik portale 15min specialiai iš Barselonos.

VIDEO: Š.Jasikevičiaus krikštas Barselonoje, nesėkmė pirmose rungtynėse ir katalonų viltys laukiant pergalių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius