Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2020 02 18

Prieš rungtynes su „Žalgiriu“ – „Baskonia“ žvilgsnis į žaidėjų rinką

Kadaise labai perspektyviu žaidėju laikytas Marko Todorovičius gali sugrįžti į Eurolygą. Ispanijos žiniasklaida skelbia, jog Vitorijos „Baskonia“ ekipa išreiškė susidomėjimą šiuo 27-erių metų 211 cm ūgio juodkalniečiu.
Marko Todorovičius
Marko Todorovičius / Euroleague.net nuotr.

Duško Ivanovičiaus vadovaujamoje komandoje laisva vieta užsieniečiui atsivėrė po to, kai ekipą paliko nepritapęs Nikas Stauskas.

M.Todorovičius sezoną pradėjo Kinijos klube Tiandzino „Pioneers“, tačiau koronaviruso protrūkis gali lemti kontrakto nutraukimą, o persikėlimas į Ispaniją yra vienas iš potencialių variantų.

Aukštaūgis yra rungtyniavęs Eurolygoje ir praeityje, vilkėdamas „Barcelona“ (2012–2014 m.) bei Maskvos srities „Chimki“ (2015–2016 ir 2017–2018 m.) marškinėlius.

Geriausiai M.Todorovičiui sekėsi 2016-aisiais metais, kai stipriausiame Senojo žemyno turnyre rungtyniavo po 15 minučių, pelnė po 5 taškus ir atkovojo po 3,8 kamuolio.

„Baskonia“ yra Kauno „Žalgirio“ kaimynė turnyro lentelėje. Komandos turi po 9 pergales, o artėjantį ketvirtadienį 22 val. Lietuvos laiku susikaus Vitorijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius