-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 29

Šaras – apie „Žalgirio“ posūkį, susidomėjimą darbu NBA ir sunkų ateities sprendimą

Šarūnas Jasikevičius neabejoja, kad jeigu ne traumos, Kauno „Žalgiris“ dabar būtų ten, kur buvo praėjusį sezoną. Žalgiriečių treneris rungtynių su Pirėjo „Olympiakos“ išvakarėse davė interviu gazzetta.gr, kuriame dalijosi mintimis apie žalgiriečių šansus ketvirtfinalio lenktynėse, dominantį NBA darbą ir savo kasdienybę ne sezono metu. Pateikiame įdomiausias interviu ištraukas.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Apie iššūkį išlaikyti aukštai iškeltą kartelę: „Jūs žinote mane – aš nesiteisinu. Bet turiu pasakyti, kad gruodį buvau labai patenkintas mūsų žaidimu, o tada atėjo traumos.

Praktiškai visą sezoną žaidžiame be kapitono, praradome daug žaidėjų. Žmonės gal tai vertina kaip pasiteisinimus, bet tai iš tikrųjų buvo svarbūs dalykai.

Taip pat paleidome keletą rungtynių, kurias kontroliavome, ir tai numušė mūsų pasitikėjimą savimi. Bet dabar žaidžiame turbūt geriausią krepšinį.

Beveik visi esame sveiki, daugelis įsiliejo į sistemą. Jeigu ne traumos, „Žalgiris“ dabar būtų kovęsis dėl tokių vietų, kaip pernai.“

VIDEO: „Eurolygos diena“: kodėl „Žalgirio“ šansai Pirėjuje didesni, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio

Apie 6 iš 7 pastarųjų laimėtų rungtynių prieš „Olympiakos“: „Krepšinyje svarbiausia suprasti, kad kiekvienos rungtynės yra nauja istorija. Turime viską įrodyti iš naujo. Taip, tai geri prisiminimai, ypač dėl atkrintamųjų varžybų, bet penktadienis yra nauja diena ir nauja galimybė abiem komandoms.“

VIDEO: „Eurolygos diena“: genijumi vadinto „Olympiakos“ trenerio sunkumai ir filosofija specialiame reportaže

Apie galimybę dirbti NBA: „Mane tai domina, be abejo. Aš visada mėgdavau imtis naujų iššūkių ir išbandyti kažką naujo. Bet kaip šeimos žmogus, dabar turiu gerai įvertinti, kur man geriausia dirbti kaip dar labai jaunam treneriui. Turiu žinoti, kur sunkiu metu sulaukčiau didžiausio palaikymo.

Aš negaliu būti dar geresnėje situacijoje nei Kaune. Turbūt tai sakiau 1000 kartų, bet aš toks laimingas Kaune, kad turbūt bus labai sunku palikti „Žalgirį“.“

VIDEO: Pamatykite: neįtikėtinas Rudy Fernandezo metimas išplėšė pergalę Madrido „Real“ klubui

Veiklą ne sezono metu: „Tarpsezonio metu daug keliauju – būnu tiek Barselonoje, tiek Graikijoje. Vasarą noriu pasilinksminti, mėgautis gyvenimu. Sezono metu tą padaryti tikrai sudėtinga – treneriai turi daugybę atsakomybių.

O vasarą norisi būti ir geresniu tėvu. Išleisti pinigus, kuriuos uždirbi sezono metu – nelaikyti po pagalve. Svarbiausia mėgautis gyvenimu.“

VIDEO: „Ginčas“ ir svaiginantis „Žalgirio“ scenarijus: kokie šansai pratęsti Eurolygos sezoną?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius