-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 10

Šaras įvertino sugrįžusį P.Gasolį: „Kai kuriose situacijose jis buvo neįtikėtinas“

Svarbiausioms sezono kovoms besiruošiantis Šarūnas Jasikevičius penktadienio vakarą Eurolygos reguliariojo sezono finiše nesugebėjo išvairuoti „Barcelonos“ į dar vieną pergalę, tačiau stratego iš Lietuvos pralaimėjimo liūdesį nuplovė kita džiugi žinia – ant parketo pagaliau pasirodė dar vienas Šaro karys ir geras bičiulis Pau Gasolis.
Pau Gasolis
Pau Gasolis / Getty images / Euroleague.net nuotr.

Šiame mače katalonų ekipoje nerungtyniavo klubo lyderiai Nikola Mirotičius ir Cory Higginsas, o daugiau pasireikšti laiko gavo įprastai mažiau Eurolygoje rungtyniaujantys krepšininkai.

Ant parketo pirmą kartą šiame sezone išbėgo ir Ispanijos krepšinio legenda Pau Gasolis, rungtynes pradėjęs starto penkete ir per 13 min. fiksavęs solidžią statistiką – pelnė 9 taškus ir sugriebė 4 kamuolius.

„Esame labai laimingi matydami Pau žaidžiantį aukščiausiame lygmenyje, – ispanų portalui „Mundo Deportivo“ dėstė Šaras. – Dvikovoje jis atrodė taip solidžiai, kaip ir per treniruotes ir jo sugrįžimas į aikštę yra puiki žinia. Kai kuriose situacijose jis buvo neįtikėtinas, kitose Pau dar pritrūko žaidybinio ritmo.“

Liūdėti dėl pralaimėjimo 72:82 prieš Miuncheno „Bayern“ Eurolygos reguliariojo sezono nugalėtojams nėra kada – jau sekmadienį katalonų laukia principinis „El Clasico“ mūšis su Madrido „Real“.

Getty images / Euroleague.net nuotr./Pau Gasolis
Getty images / Euroleague.net nuotr./Pau Gasolis

Kol kas Š.Jasikevičius nežino, ar 40-metis veteranas galės stumdytis su varžovų bokštu Walteriu Tavaresu.

„Su Pau situacija dabar gyvename dieną iš dienos. Jis nerungtyniavo pastaruosius dvejus sezonus, o po treniruočių su ekipa gavo nemažą krūvį ir yra kiek perkrautas. Viskas priklauso nuo to, kaip atsikeli kitą rytą. Jei viskas bus gerai – jis tikrai rungtyniaus“, – atsargiai žvelgė Šaras.

Euroleague.net nuotr./Pau Gasolis
Euroleague.net nuotr./Pau Gasolis

Savo ruožtu P.Gasolis po rungtynių teigė nesitikėjęs, kad debiutas su „Barcos“ marškinėliais klostysis taip sklandžiai.

„Esu labai laimingas pagaliau sugrįžus į aikštę. Tikrai nesitikėjau, kad jausiuosi taip gerai. Tai buvo didelis žingsnis į priekį, o dabar su tokia pačia energija ir ryžtu turiu eiti ir pasirodyti dar geriau kitose rungtynėse. Smagu, kad dėl manęs džiūgauja ir komandos draugai. Tikiuosi, kad tęsiu pradėtą darbą ir kiekvienoje situacijoje priimsiu geriausią sprendimą. Būsiu pasiruošęs padėti Šarui viskuo, kuo tik galiu.“

Eurolygos reguliariajame sezone 24 pergales iškovojusi ir 10 pralaimėjimų patyrusi „Barcelona“ yra vienintelė ekipa, vis dar nežinanti savo oponento turnyro ketvirtfinalyje. Juo taps arba Sankt Peterburgo „Zenit“, arba „Valencia“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius