Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 08

Šaras treniruos legendą? „Barcelona“ – pažengusiose derybose su Pau Gasoliu

Žvaigždžių pilną „Barcelona“ komandą kitą sezoną treniruosiantis Šarūnas Jasikevičius tarp auklėtinių gali išvysti ir gerai pažįstamą veidą. Pranešama, kad katalonai derasi su Ispanijos krepšinio legenda Pau Gasoliu.
Pau Gasolis
Pau Gasolis / „Scanpix“ nuotr.

„Cadena Ser“ teigimu, „Barca“ ir Pau yra pažengę derybose dėl dvejų metų sutarties.

Šią informaciją patvirtino ir „Carrusel Deportivo“ bei „La Resistencia del Palau“.

40-metis P.Gasolis, karjerą pradėjęs būtent Barselonoje, ne sykį yra pakartojęs, jog krepšininko kelią norėtų užbaigti „Barca“ klube, o pastarosiomis dienomis teigiamai apie galimą veterano sugrįžimą atsiliepė ir katalonų atstovai – iš pradžių pats Šaras, o vėliau ir klubo prezidentas Josepas Maria Bertomeu.

2019–2020 m. dėl traumos jokiai komandai neatstovavęs P.Gasolis kiek anksčiau buvo išreiškęs ketinimus žaisti bent jau iki Tokijo olimpinių žaidynių, kurios dėl koronaviruso pandemijos buvo nukeltos iš 2020-ųjų vasaros į 2021-uosius.

Pastarąjį sykį aukštaūgis žaidė 2018–2019 m. sezone, kai 27 rungtynėse vilkėjo „San Antonio Spurs“, o trejose – „Milwaukee Bucks“ aprangą. Visgi traumų kamuojamas žaidėjas nežibėjo – per 12 minučių vidutiniškai rinko po 3,9 taško.

1998–2001 m. Barselonoje rungtyniavęs P.Gasolis paskutiniame savo sezone Senajame žemyne gaudė perdavimus ir iš jauno Š.Jasikevičiaus rankų, o nuvykęs už Atlanto dusyk su „Los Angeles Lakers“ tapo NBA čempionu bei šešis sykius žaidė „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

Dar įspūdingesnį dosjė P.Gasolis turi Ispanijos rinktinėje, su kuria per du dešimtmečius pasiekė net 11 medalių įvairiuose tarptautiniuose turnyruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius