Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 08

Tarp Eurolygos nusivylimų – „Žalgirio“ vedliu turėjęs tapti Emmanuelis Mudiay

Eurolygos sezonas įsibėgėjo, komandos sužaidė jau po 13 rungtynių, o portalas „gazzetta.gr“ pristato aštuonis krepšininkus, kurie nepateisino sirgalių lūkesčių. Šiame sąraše ryškiai spindi Emmanuelio Mudiay, turėjusio tapti Kauno „Žalgirio“ lyderiu, pavardė.
Emmanuelis Mudiay
Emmanuelis Mudiay / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Septintasis 2015-ųjų metų NBA naujokų biržos šaukimas Emmanuelis Mudiay prie Kauno „Žalgirio“ prisijungė rugpjūčio mėnesio pabaigoje, vos pasibaigus Vasaros lygos turnyrui Las Vegase.

Iš Kongo Demokratinės Respublikos kilęs atletas atvyko pas jam puikiai pažįstamą strategą Martiną Schillerį, bet jau lapkričio pradžioje šių abiejų vyrų klube nebeliko.

Specialistas iš Austrijos atleistas buvo vos po antrųjų Eurolygos rungtynių su Sankt Peterburgo „Zenit“, tuo metu krepšininkui durys parodytos antrąją lapkričio dieną.

E.Mudiay Eurolygoje spėjo sužaisti penkeriose rungtynėse ir per 19 minučių rinko po 7,4 taško (37 proc. dvit., 23,1 proc. baud., 72,7 proc. baud.), atkovojo po 2,2 kamuolio, atliko po 3,2 rezultatyvaus perdavimo, klydo po 2,2 karto ir fiksavo po 5,6 naudingumo balo.

„Didelį ažiotažą dėl E.Mudiay debiuto „Žalgiryje“ pakeitė didelis nusivylimas, – rašo „gazzetta.gr“ žurnalistas Vassilis Vlachopoulos. – Žinoma, skyrybas nulėmė ne tik silpnas pasirodymas, faktoriumi tapo ir traumos, bet per penkerias rungtynes Emmanuelis neparodė noro likti komandoje. Jei neskaičiuotume mačo su „Olympiakos“, krepšininkas nesiėmė iniciatyvos ir nežaidė taip, kaip tikėjosi klubas ir sirgaliai.“

Vassilio Vlachopoulo sudarytame sąraše dar atsidūrė Troy Danielsas (Milano „Olimpia“), Nigelas Williamsas-Gossas (Madrido „Real“), Kennethas Fariedas (Maskvos CSKA), Wade'as Baldwinas (Vitorijos „Baskonia“), Hassanas Martinas (Pirėjo „Olympiakos“), Robas Gray („Monaco“) ir OJ Mayo (Kazanės UNIKS).

PIKENROLO KLUBAS: Carmelo Anthony „Ryte“, Ą.Tubelis ir CSKA žvaigždžių analizė
Šis video įrašas matomas
15min prenumeratoriams.
Pikenrolo Klubas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius