Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 16

Trimitai Ispanijoje: naujasis „Barcelona“ generalinis direktorius – J.C.Navarro

Šarūnas Jasikevičius turės naują bosą Barselonoje, skelbia Katalonijos dienraštis „Mundo Deportivo“, kuriuo taps legendinis Ispanijos krepšininkas bei geras Šaro bičiulis Juanas Carlosas Navarro.
Š.Jasikevičius ir J.C.Navarro
Š.Jasikevičius ir J.C.Navarro / „Scanpix“ nuotr.

Gandai apie pokyčius vadovų kabinete Barselonoje sklandė dar prieš keletą mėnesių, kai apie kandidatavimą į šio Katalonijos klubo prezidento pareigas paskelbė buvęs „Barcelona“ vadovas Joanas Laporta.

Pasak „Mundo Deportivo“, jau šiandien „Barcelona“ paskelbs keičianti nuo 2017-ųjų metų generalinio direktoriaus pareigose ėjusį 51-erių Nacho Rodriguezą, kuriam iki kontrakto pabaigos buvo likę dar vieneri metai.

2018-aisiais karjerą baigęs legendinis Ispanijos krepšininkas J.C.Navarro pastaraisiais metais turi konsultanto „Barcelona“ jaunimo sistemoje.

Š.Jasikevičius vėl sujungs jėgas su 40-mečiu ispanu, su kuriuo nuo senų laikų palaikė šiltus santykius. Jie kartu Barselonoje žaidė 2000-2003 ir 2011-2012 metais, o 2003-aisiais iškovojo Eurolygos čempionų titulą.

Barselonoje gimęs ir augęs J.C.Navarro šiai komandai atstovavo net du dešimtmečius nuo 1997 iki 2018 metų, per karjerą tik vieną sezoną praleidęs kitur („Memphis Grizzlies“).

J.C.Navarro trofėjų lentyna namuose nukrauta įvairiais titulais ir apdovanojimais.

Jis yra laimėjęs 10 medalių olimpinėse žaidynėse, pasaulio ir Europos pirmenybėse su Ispanijos rinktine, o su „Barcelona“ dukart tapęs Eurolygos čempionu bei 8 kartus Ispanijos lygos čempionu.

Šiį reguliarųjį Eurolygos sezoną „Barcelona“ užbaigė pirmoje vietoje bei ketvirtfinalyje serijoje iki trijų pergalių susikaus su Sankt Peterburgo „Zenit“ komanda. Ispanijos čempionate – 26 pergalės, 4 pralaimėjimai ir antroji vieta lentelėje, į priekį užleidžiant tik karališkąjį Madrido „Real“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius