Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 31

„urBONUSas“: P.Motiejūnas – apie Šaro viliones, „Žalgirio“ vertę ir karjeros pradžią

Kadaise su ant delno užsirašytu komunikacijos apibrėžimu į darbo pokalbį Kauno „Žalgiryje“ užėjęs Paulius Motiejūnas dabar vadovauja žinomiausiam Lietuvos sporto klubui. Nuo dugno atsispyręs „Žalgiris“ tapo organizacija, kuriai komplimentų negaili ir NBA komandų vadovai. Apie fenomenalų „Žalgirio“ virsmą ir dar nepasakotas istorijas – 15min krepšinio podkastas „urBONUSas“ su „Žalgirio“ direktoriumi Pauliumi Motiejūnu.
Paulius Motiejūnas
Paulius Motiejūnas / 15min nuotr.

„Čia tas darbas, kur negali palikti telefono ar jo išjungti. Galvoti, kad savaitgalį bus laisva ar šventės bus laisvos. Čia turi dirbti visą laiką, nes toks darbo pobūdis“, – trumpai savo dienotvarkę apibūdina P.Motiejūnas.

Tapti krepšininku svajojęs kaunietis didžiausių pergalių šiame sporte pasiekė kaip klubo vadovas. Tačiau P.Motiejūno kelionė buvo ne mažiau įdomi.

Pavojingos operacijos italų aferistų tinkle, bandant rasti „Žalgiriui“ papildomų lėšų. Nerimą keliantys Šarūno Jasikevičiaus agento skambučiai ir bauginanti tyla treneriui sulaukus pasiūlymų. Ir malonūs, ir ne visada malonūs susitikimai su „Žalgirio“ sirgaliais Kauno gatvėse.

P.Motiejūnas gyvena darbu, kuris gyvas, nenuspėjamas ir nuolat besikeičiantis.

„urBONUSas“ su „Žalgirio“ vadovu P.Motiejūnu apie: „Žalgirio“ fenomeno receptą (04:30); koks P.Motiejūnas būtų buvęs krepšininkas (06:20); pirmąsias dienas „Žalgirio“ biure (10:40); 800 tūkst. eurų operaciją Italijoje (14:30); kaip vairavo „Žalgirio“ „Škodą“, kuri turėjo tik pirmą, trečią ir atbulinį bėgį (17:40); „Žalgirio“ vertę milijonais (22:20); kaip G.Krapikas atvedė Š.Jasikevičių į „Žalgirį“ (23:30); Š.Jasikevičiaus perfekcionizmą (26:45); kaip konkurentai bando perpirkti Š.Jasikevičių (31:10); Šaro perspektyvas NBA (35:30); ką J.Valančiūnas su „Žalgirio“ apranga veikė Kaune (40:40); „Žalgirio“ sirgalių klausimus prie parduotuvės kasos (44:30); NBA vadovų komplimentus (48:20); ambicijas, kurios jau aukščiau LKL čempionų titulo (52:00).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius