Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 05

„urBONUSas“: R.Kurtinaitis pasakoja apie Rusiją, Šaro sistemą, „Rytą“ ir pakeltą toną

Rimas Kurtinaitis stojo prie Maskvos srities „Chimki“ vairo ir po pusmečio nutraukė tylą Lietuvos žiniasklaidai. Po pergalės prieš Kauno „Žalgirį“ 74:64 58-erių specialistas pasidalijo įdomiomis savo įžvalgomis ir gyvenimiškomis istorijomis krepšinio podkaste „urBONUSas“.
Rimas Kurtinaitis krepšinio podkaste „urBONUSas“
Rimas Kurtinaitis krepšinio podkaste „urBONUSas“ / 15min nuotr.

Kokios rusiškos krepšinio taisyklės Rimui Kurtinaičiui suteikia pranašumų treniruojant „Chimki“ klubą?

Kodėl Šarūnui Jasikevičiui nereikia keisti „Žalgirio“ sistemos?

Kodėl R.Kurtinaitis yra linkęs pakelti prieš žaidėjus toną?

Ką pokalbiuose su Jonu Kazlausku jiedu bandė išspręsti dėl Lietuvos krepšinio trenerių?

Išskirtinį 24sek interviu su R.Kurtinaičiu tekstiniu formatu skaitykite trečiadienį, bet prieš tai išklausykite trenerio pasakojimo audio platformose.

Krepšinio podkastas „urBONUSas“ su Rimu Kurtinaičiu apie: kodėl Kurčiui Chimkuose leidžiama daugiau nei kitiems užsienio treneriams (01:50); kodėl R.Kurtinaičiui nepatinka patys sau svarbūs treneriai ir kuo žavėjo T.Pačėso bei Šaro mikrodvikovos (10:50); kodėl su žaidėjais pakelia toną (15:40); nulaužtos „Žalgirio“ sistemos mitą (25:00); kas šių laikų krepšinyje sudaro 70 proc. sėkmės ir kodėl Šaras yra nepatogioje situacijoje (31:00); kokie rezultatai išsaugotų vyr. trenerio postą „Chimki“ klube (41:05); pasvarstymus su J.Kazlausku, kodėl Eurolygoje nėra vietos lietuviams (49:00); „Ryto“ klaidas, pergales ir santykius su G.Vainausku (57:15).

Podkasto „urBONUSas“ ieškokite portale 15min ir 24sek, platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

Be to, 15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą išskirtinai tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

https://soundcloud.com/donatas-urbonas-828034190/urbonusas-rkurtinaitis-apie-rusiskas-krepsinio-taisykles-ir-saro-filosofija

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai galės padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijas apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Podkastai Lietuvoje yra dar neišplėtotas medijų žanras, tačiau pasaulyje jie yra labai populiarūs – vien JAV jų mažiausiai kartą per mėnesį klausosi 67 milijonai žmonių.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą išskirtinai tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių. Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai galės padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Portale 15min galite klausyti ir podkasto apie futbolą – „Skrieja kamuolys“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius