Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 06

„urBONUSas“: „Žalgirio“ nuopuolis Rusijoje, „Ryto“ Audra ir įdomūs žalgiriečių ėjimai

Kaip netikėtas Kauno „Žalgirio“ krepšininkų pralaimėjimas keičia jų šansus patekti į Eurolygos ketvirtfinalį? Kodėl kilo „Ryto“ Audra? Ką reiškia įdomūs dviejų žalgiriečių ėjimai už aikštės ribų? 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“ – savaitės krepšinio aktualijų aptarimas.
Sankt Peterburge sugadintas Šaro gimtadienis
Sankt Peterburge sugadintas Šaro gimtadienis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„urBONUSas“ apie: M.Popovičiaus trintį su „Žalgirio“ vadovais ir ateities planus (01:40); J.Plazos keistenybes (04:45); superinį „Žalgirio“ mačą (07:35); „Žalgirio“ pergales lydėjusį pavojaus signalą (09:00); Z.LeDay, E.Ulanovą ir J.Landale'ą (13:50); kaip „Žalgirio“ pralaimėjimas keičia šansus patekti į atkrintamąsias (18:15); nustebinusį „Rytą“ (25:00); „Ryto“ Audrą (27:20); A.Milaknio pasiruošimą deryboms su „Žalgiriu“ (34:30); E.Ulanovo vertę Europos krepšinio rinkoje (37:25); neįprastus po pasaulį išplitusio viruso vaizdinius Eurolygos arenose (45:45).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius