-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 05

Už borto likusios Milano ekipos treneris pratrūko – fiasko aiškino A.Gudaičio trūkumu

Milano „Olimpia“ pati save pražudė. Italijos ekipa galėjo patekti į Eurolygos atkrintamąsias, jei Turkijoje būtų nugalėjusi Stambulo „Anadolu Efes“ ekipą.
Simone Pianigiani
Simone Pianigiani / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Buvęs žalgirietis Vasilije Micičius pelnė 18 taškų, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, o Stambulo krepšininkai 101:95 paveržė pergalę, nors negalėjo pajudėti iš ketvirtos vietos, o rungtynių pradžioje buvo atsilikę ir dviženkle persvara.

Šis rezultatas buvo palankus Kauno klubui, nes eliminavo iš lenktynių Italijos čempionus, kurie turėjo rungtynių taškų pranašumą prieš Kauno klubą.

Po pragaištingo mačo „Olimpia“ treneris Simone Pianigiani sulaukė klausimų apie nesutarimus komandos rūbinėje. Italą tokios paskalos įsiutino.

„Jūs juokaujate! Jūs nerasite trenerio, kuris komentuoja gandus. Gandus kažkurioje kitoje šalyje apie mūsų rūbinę. Jūs jaunas, bet ar rasite per savo karjerą ką nors, kas komentuos gandus? Kaip gali galvoti, kad aš kalbėsiu apie dalykus, kurių niekas negirdėjo?!“ – pakėlęs balsą spaudos konferencijoje pyko italas.

Patikslinus, kad gandai buvo pasirodę Italijos žiniasklaidoje, S.Pianigiani nenusileido: „Na ir kas? Ar jūs matote problemų aikštėje? Aš matau žaidėjus, kurie bando iki galo. Šeši žaidėjai su dviženkliu rezultatyvumu, jie dalijasi kamuoliu. Mes visą sezoną stengiamės. Gal „Anadolu Efes“ nebūtų ketvirtoje vietoje, jei turėtų tiek traumų, kiek mes. Mūsų problema, kad mes nebeturime Gudaičio daugiau nei tris mėnesius ir Nedovičius dar negali žaisti visa jėga.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius