-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 15

„Žalgirio“ starto sužavėta „Anadolu Efes“: „Kaune turėsime būti atsargūs“

Eurolygos sezoną Martino Schillerio vadovaujamas Kauno „Žalgiris“ pradėjo pakankamai netikėtai iškovojęs tris pergales iš eilės išvykoje, o skambus kauniečių rezultatas nusiuntė perspėjimo žinutę praėjusį sezoną turnyre dominavusiai Stambulo „Anadolu Efes“ ekipai.

Praėjusį sezoną Eurolygoje karaliavusi Stambulo „Anadolu Efes“ tikisi sunkių, bet tikrų rungtynių Kaune. Nėra abejonių, ketvirtadienio vakarą Nemuno saloje bus pagerintas šio sezono turnyro lankumo rekordas.

Šiuo metu jau yra įsigyta kiek daugiau nei 4700 bilietų, o šis skaičius iki rungtynių gali šoktelėti ir iki 7000.

„Žalgirio“ kelyje – naudingiausio ir rezultatyviausio praėjusio Eurolygos sezono žaidėjo Shane'o Larkino vis dar neturinti „Anadolu Efes“.

Sunkiai sezoną pradėję įvaizdį pakeitusio Ergino Atamano kariai įsirašė pralaimėjimus rungtynėse su Sankt Peterburgo „Zenit“ ir Stambulo „Fenerbahče“, tačiau atsitiesė Berlyne.

Dvikovoje su ALBA spindėjo buvęs žalgirietis Vasilije Micičius, kurio sąskaitoje – galingas dvigubas dublis – 13 taškų ir 13 rezultatyvių perdavimas. Pastarasis rodiklis – pakartotas karjeros rekordas.

„Anadolu Efes“ treneris džiaugiasi gerėjančia sportine forma, bet lengvų rungtynių nesitiki. Nauja filosofija žengiantis „Žalgiris“ sezoną pradėjo iškovojęs pergales Pirėjuje, Pamaskvėje ir Belgrade.

„Kauniečiai yra geros sportinės formos, jie laimėjo pirmąsias trejas Eurolygos rungtynes, kurias visas žaidė išvykose. Mes po pirmųjų dviejų blogų mačų pagaliau pradėjome jausti žaidybinį ritmą, parodėme gerą krepšinį Berlyne. Bet jei norime laimėti prieš „Žalgirį“, turėsime puolime žaisti komandiškai. Mūsų laukia sunkios, bet pagaliau tikros rungtynės prie sirgalių“, – sakė E.Atamanas.

Treneriui antrino ir prancūzas Adrianas Moermannas. Šį sezoną 32-ejų puolėjas renka po 6,3 taško ir 4 atkovotus kamuolius.

„Sezoną pradėjome ne taip, kaip tikėjomės, bet pergalė prieš ALBA buvo labai svarbi. „Žalgiris“ yra stipri krepšinio šalies komanda. Jie laimėjo trejas rungtynes iš eilės išvykoje. Turėsime būti atsargūs bei laikytis žaidybinio plano. Jei būsime komandiški, tikiu, kad galime šią dvigubą savaitę uždaryti antrąja pergale“, – teigė „Anadolu Efes“ krepšininkas.

Rungtynių startas – 20 val.

VIDEO: „urBONUSas”: karščiausia Jaručio konferencija bei pastiprinimas „Žalgiriui“ ir „Rytui“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius