Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 09

„Žalgiriui“ – raudona šviesa iš Rusijos: „Parma“ neparduos Kazio Maksvyčio

Kauno „Žalgirio“ viliotas Kazys Maksvytis lieka Rusijoje. Permės „Parma“ klubas oficialiu pranešimu informuoja, kad 43-ejų strategas nebus parduotas Lietuvos čempionams.

„Pastarosiomis dienomis intensyviai kalbėjome dėl „Žalgirio“ pasiūlymo parduoti trenerį Maksvytį. Tačiau, su didžiule pagarba legendiniam Kauno klubui, tikrai Europos krepšinio Mekai, turime laikytis savo tikslų ir uždavinių. Permės klubo vadovybė nusprendė, kad Maksvytis tęs darbus „Parma“ klube“, – praneša Rusijos klubas.

15min šaltinių teigimu, „Parma“ atmetė „Žalgirio“ pasiūlymą parduoti trenerį už 150 tūkst. eurų. K.Maksvytis turi garantuotą dar vienų metų sutartį su Permės klubu ir turi laikytis savo įsipareigojimo.

Tai jau ne pirmas kartas, kai Lietuvos krepšinio tūzai buvo bejėgiai prieš „Parma“ komandą. Pernai Lietuvos krepšinio federacija K.Maksvytį norėjo pastatyti prie Lietuvos rinktinės vairo, tačiau rusai neišleido stratego į nacionalinę komandą.

15min žiniomis, lietuvio trenerio norėjęs P.Motiejūnas keičia paieškų kryptį.

Nors laisvųjų agentų rinkoje dar yra Dainius Adomaitis, 15min šaltiniai teigia, kad su buvusiu Vilniaus „Ryto“ ir Lietuvos rinktinės treneriu „Žalgirio“ vadovai nekontaktuoja ir pradės paiešką užsienyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius