-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Atnaujintas „Volkswagen Golf“, turintis valdymo gestais funkciją – jau Lietuvoje

Lietuvoje pristatomas atnaujintas „Volkswagen Golf“ modelis – vadinamasis „facelift‘as“. Toks modelio atnaujinimas bus pirmasis per visą 43 metų „Golf“ istoriją. 
Atnaujintas septintos kartos „Volkswagen Golf“
Atnaujintas septintos kartos „Volkswagen Golf“

Naująjį „Golf“ modelį bus galima įsigyti nuo 2017 metų kovo 9 dienos. Jau priimami išankstiniai užsakymai.

Automobilyje veikia daugiau nei 14 vairavimo ir saugaus važiavimo sistemų, įskaitant pėsčiųjų stebėsenos ir avarinio stabdymo sistemą, kuri nuo šiol yra standartinio paketo dalis. Atnaujintas „Golf“ yra vienas iš pirmųjų kompaktinių automobilių, kuris turi pusiau automatizuotas vairavimo funkcijas, pavyzdžiui, eismo juostos išlaikymo sistemą ir automatinį atstumo reguliatorių ACC, kurie užtikrina tolygų važiavimą eismo spūstyse: „Golf“ tiesiog lėtai ir saugiai riedės paskui priekyje esantį automobilį – sistema automatiškai valdys greičio didinimo ir stabdymo procesus. Važiavimo spūstyje asistentas sumažina įtampą ir padeda išvengti eismo spūstims būdingų smulkių susidūrimų.

Naujasis „Golf“ modelis yra pirmasis iš kompaktinės klasės automobilių, kuriame aplinką galima valdyti gestais – 23,4 cm (9,2 colio) liečiamas ekranas reaguos į rankos mostus.

Atnaujintas septintos kartos „Volkswagen Golf“
Atnaujintas septintos kartos „Volkswagen Golf“

Vairuotojo prietaisų skydelis naujajame „Golf“ tapo aktyviu informaciniu ekranu. Aukštos grafinės raiškos 31 cm (12,3 colio) ekrane vairuotojas matys aktualiausius duomenis pagal savo pasirinktą tvarką. Ši naujovė „Golf“ automobilyje įgyvendinta pirmą kartą.

Naujojo modelio pradinė kaina išlieka nepakitusi, nors į bazinės versijos paketą dabar įtraukta naujos kartos informacinė ir pramoginė įranga su 16,5 cm (6,5 colio) spalvotu ekranu, naujai sukurti LED galiniai žibintai, patobulintas interjeras. Lietuvoje „Golf“ siūlo naują bazinės įrangos standartą už pradinę 16 353 eurų kainą.

Atnaujintas septintos kartos „Volkswagen Golf“
Atnaujintas septintos kartos „Volkswagen Golf“

Be dyzelinu, benzinu, dujomis varomų automobilių galima pasirinkti hibridinius ir tik elektra varomus modelius.

„Golf“ siūlo variantus su benzininiais varikliais: nuo naujojo 1,0 TSI 81 kW/110 (AG) iki „Golf“ R su 228 kW / 310 (AG). Turbodyzeliniai (TDI) modeliai: 85 kW / 115 (AG) ir 110 kW / 150 (AG). TGI modeliai turi 81 kW/110 (AG) variklius. Be to, yra gausybė „Golf“ variantų, įskaitant „Trendline“, „Comfortline“, „R-line“, taip pat sportinis GTI, R ir naujasis e-Golf.

Naująjį „Volkswagen“ automobilį galima rinktis iš šešių naujų atspalvių: juoda (Black Rubin), balta (White Silver), geltona (Turmeric Yellow), mėlyna (Atlantic Blue), žalia (Peacock Green), pilka (Indium Grey).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius