Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atskleidė, kada naujas BMW X4 pasirodys Lietuvoje ir kiek jis kainuos

Ženevos automobilių parodoje naują X4 visureigį pristatysianti BMW kompanija į Lietuvą šį modelį atveš vasaros viduryje. Tikimasi, kad taip, kaip ir jo pirmtakas, naujas automobilis nestokos populiarumo.
Atnaujintas BMW X4
Atnaujintas BMW X4 / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 BMW Visureigis

Visame pasaulyje buvo parduota apie 200 000 pirmosios kartos „BMW X4“ modelių, ypatingai populiarūs jie buvo Baltijos šalyse. Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje jų buvo parduota apie 500 – tai 11 procentų nuo visų BMW pardavimų šiose valstybėse.

Automobilis pirkėjus Lietuvoje pasieks šių metų liepą, jo kaina prasidės nuo 49 250 eurų.

Visureigis, lyginant su pirmtaku, padidėjo: kėbulo ilgis išaugo iki 81 mm, ratų bazė – iki +54 mm, o plotis – iki 37 mm. Automobilio stogo linija tapo žemesnė 3 mm.

Dėl padidėjusios ratų bazės pastebimai išaugo erdvė salone esantiems žmonėms – tą lengvai pajus sėdintys ant galinės sėdynes. Bagažo skyriaus talpa liko tokia pati, kaip ir ankstesniojo „X4“ (F26) – 525 l.

„X4“ bus galima individualizuoti pasirenkant „xLine“, „M Sport“ bei „M Sport X“ paketus, o išskirtinės „BMW Individual“ detalės šiame visureigyje bus siūlomos pirmą kartą.

Prekybos modeliu pradžioje balandžio mėnesį pirkėjai galės rinktis iš dviejų benzininių („xDrive 20i“ su 184 AG arba „xDrive 30i“ su 252 AG) bei dviejų dyzelinių („xDrive 20d“ su 190 AG arba „M40d“ su 326 AG) variklių, o nuo rugpjūčio pasirinkimo galimybes padidins „M40i“ (360 AG) bei „xDrive 30d“ modifikacijos (265 AG).

Visi „X4“ modeliai jau standartinėje įrangoje turės aštuonių laipsnių automatinę „Steptronic“ pavarų dėžę su perjungimo svirtelėmis už vairo bei „BMW xDrive“ visų varančių ratų sistemą.

Dėl „BMW EfficientLightweight“ technologijų visureigio svoris sumažėjo 50 kg, o svorio centras įrengtas žemiau nei ankstesniame modelyje. Svoris 50 ir 50 santykiu paskirstytas abiems ašims.

„BMW X4“ papildomos įrangos sąrašas gerokai papilnėjo. Joje yra funkcijų valdymas gestais, patobulintas balso atpažinimas, projekcinis ekranas ant priekinio stiklo „BMW Head-Up Display“.

„Driving Assistance Plus“ įrangos pakete yra naujos kartos aktyvi kruizo kontrolė su pagalba eismo spūstyse, kontroliuojanti automobilio judėjimą nedideliu greičiu be vairuotojo įsikišimo. „Parking Assistant Plus“ padės statant automobilį į stovėjimo vietą – ji gali projektuoti panoraminį bei erdvinį vaizdą iš viršaus.

Atsinaujino ir automobilio raktelis – naujasis X4 savininkus pasieks kartu su išmaniuoju rakteliu, su įmontuotu spalvotu LCD ekranu. Be pagrindinių atrakinimo ir užrakinimo funkcijų juo galima valdyti ir daugelį kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius