Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būtina pamatyti: GM nori „įkrėsti“ Norvegijai ir ją aplenkti, o norvegai atsakė pasikvietę „Sostų karų“ žvaigždę

JAV parodytoje General Motors (GM) elektromobilių reklamoje amerikiečiai ruošiasi „Norvegijai duoti į veidą“. Į tokį iššūkį „Audi“ paruošė įdomų atsakymą, į pagalbą pasikvietę net „Sostų karų“ žvaigždę. Bet tai dar ne visi elektromobilius pristatantys vaizdo įrašai, kuriuos siūlome pamatyti.
Audi E-tron reklamos fragmentas
Audi E-tron reklamos fragmentas

GM pradėjo naują reklamos kampaniją, parodytą 2021 m. „Super Bowl“ metu, skelbdama savo įsipareigojimą elektrinėms transporto priemonėms. Ir nusitaikė į Norvegiją, šalį, kurioje per praėjusius metus du trečdaliai parduotų automobilių buvo elektriniai.

Gera prielaida yra ta, kad jeigu Norvegija, mažesnė šalis su šaltomis arktinėmis žiemomis, gali išpopuliarinti elektromobilius, tai gali ir JAV. Pristatymas tikrai yra skirtas tam tikriems „Super Bowl“ čempionato auditorijos segmentams (ir ne tik).

Reklaminiame klipe vaidina komikas Willas Ferrellas iš „Saturday Night Live“, taip pat kiti Amerikos aktoriai, tokie kaip Kenanas Thompsonas ir Awkwafina.

VIDEO: No Way Norway GM Electric vehicle ad

Vaizdo įraše galite pamatyti naujausius GM elektromobilius – prabangų visureigį „Cadillac LYRIQ“ ir superautomobilį „GMC HUMMER EV“.

„Ši reklama su neprilygstamu Willu Ferrellu turi paskatinti mus visus persvarstyti tai, ką žinome apie elektrines transporto priemones, – sakė Deborah Wahl, GM pasaulinės rinkodaros vadovė. – Mes žavimės jo aistra elektromobiliams, o Norvegija siekia visiškai elektrinės ateities.“

Šiandien gerokai daugiau nei pusė naujų Norvegijoje parduodamų transporto priemonių yra elektrinės. Palyginimui, 2020 m. Jungtinėse Amerikos Valstijose elektromobiliai sudarė mažiau nei 4 proc. rinkos dalies.

„Audi“ paruošė atsakymą

„Audi“ padėjo Norvegijai atsakyti į „GM“ reklaminį įrašą su trimis keistais vaizdo įrašais. Į pagalbą pakviestas Norvegijos aktorius Kristofer Hivju, seriale „Sostų karai“ atlikęs Tormundo vaidmenį. Pasižiūrėkite reklamas iš serijos „Do not hate. Imitate“ (Užuot nekentę, geriau mėgdžiokite).

VIDEO: Audi Norway Globus
VIDEO: Audi Norway Salmon fight
VIDEO: Audi Norway loves pizza

Bus daugiau

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius