-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„DUSTAR“ - naujas „DACIA“ kosminis sumanymas

„Dacia“ – prekinis ženklas, siūlantis geriausią kainos ir kokybės santykį, paskelbė apie paleidžiamą pirmąją (ir vienintelę) pasaulyje kosmoso programą už prieinamą kainą. Naujoviškas sumanymas pavadintas „DUSTAR“, reiškia naujos kosminių kelionių už prieinamą kainą eros pradžią, ir pirmoji kelionė vyks jau šiandien.
„Dacia DUSTAR“
„Dacia DUSTAR“ / „Dacia" nuotr.

Norėdama paminėti šią įspūdingą „DUSTAR“ kelionę, „Dacia“ padarė viską, kas įmanoma, kad suorganizuotų renginį, kurio nenorėtumėte praleisti. „DUSTAR“ startuoja 2021 m. balandžio 1 d.

Šis milžiniškas „Dacia“ žingsnis įvyko po 2013 metais Žemėje sukeltos revoliucijos naujų automobilių rinkoje, siūlant nebrangius ir patikimus automobilius. Remiantis „Dacia“ praktine patirtimi kuriant produktą mūsų planetai, dangus nebus „DUSTAR“ riba. Juo siekiama parodyti, kad protingai mąstant tikrai galima nueiti ilgesnį kelią.

„Mes visi siekiame užtikrinti geriausią kainos ir kokybės santykį, nepakenkiant kokybei. Mes tai pasiekėme Žemėje, todėl automobilio paleidimas į kosmosą – akivaizdus kitas žingsnis! Daugelis svajoja nuskristi į kosmosą, tačiau mes norime parodyti, kad galite nueiti šiek tiek ilgesnį kelią ir paversti tai tikrove. Be galo džiaugiuosi, kad siunčiame savo tvirtą ir patikimą „Dacia Duster“ į visiškai naujas aukštumas“,- sakė Alanas Dingas, „DUSTAR“ veiklos skyriaus vadovas, „DUSTAR“ slaptojoje techninėje bazėje Žemėje.

Nenorintys keliauti į kosmosą, gali pažvelgti į „Dacia“ modelių gamos žvaigždes: apdovanojimus pelnantį „Sandero“ hečbeką, ar „Duster“ visureigį.

Mėgstamas šeimų, „Duster“ kosmose yra toks pat patogus kaip ir kelyje, o 4x4 versija prieinama tiems, kurie ieško kosminių nuotykių.

Naujieji „Sandero“ ir „Sandero Stepway“ atspindi „Dacia“ prekės ženklo vertybes: paprastumą ir sveiką protą, kartu užtikrinant kokybę už prieinamą kainą. Abiejuose modeliuose išsaugotas neginčijamas „Dacia“ praktiškumas. Juos jau galima įsigyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius