-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Europoje debiutavo „Mazda CX-3“: paskelbtos ir kainos

Europos rinkai skirtas kompaktiškas miesto visureigis „Mazda CX-3“ debiutavo Ženevoje. Pirmosiomis parodos dienomis pradėjo aiškėti ir naujojo sparčiai populiarėjančio segmento atstovo kainų slenksčiai atskiroms šalims.
„Mazda CX-3“
„Mazda CX-3“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip jau įprasta, „Mazda“ nebus pigiausia, tačiau rinkos ekspertai neabejoja, kad CX-3 išvaizda, SKYACTIV technologijų paketas, salono erdvė ir komfortas yra tie privalumai, kuriais savo pirkėją įtikins naujausias „Mazda“ kūrinys.

„Inchcape Motors“ salonuose Lietuvoje „Mazda CX-3“ turėtų pasirodyti birželio mėnesį, kompaktiškas miesto visureigis kainuos nuo 16 050 eurų (55,4 tūkst. litų). 

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Mazda CX-3“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Mazda CX-3“

Japonijos koncerno atstovai į Ženevą, greičiausiai, vyko pernelyg nesijaudindami dėl CX-3 likimo, nes po šio modelio debiuto Los Andžele praėjusių metų lapkritį, visureigis susilaukė tiek komplimentų, kad jo sėkme rinkoje niekas neabejoja.

Veržlus ir sportiškas KODO dizaino kūrinys iškart patraukia akį elegantišku kėbulu ir skoningais išvaizdos akcentais, paryškinančiais ryžtingą automobilio charakterį. Viduje pasitinka puikiai apgalvota vairuotojo darbo vieta, kokybiškos apdailos medžiagos ir MZD komunikacijos sistema.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Mazda CX-3“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Mazda CX-3“

Jei kam šiame automobilyje ir pritrūktų palyginti jaunam segmentui būdingo žaismingumo ir šiokio tokio keistumo, šiuos trūkumus visiškai atperka kokybė ir aukštesnės klasės automobilio pojūčiai tiek keleivio krėsle, tiek už vairo.

Europos pirkėjams „Mazda CX-3“ bus siūloma su dviejų versijų 2 litrų darbinio tūrio benzininiu SKYACTIV-G varikliu, generuojančiu 120 arba 150 AG arba su 1,5 litro darbinio tūrio SKYACTIV-D dyzeliniu varikliu, generuojančiu 105 AG.

Tiek benzininė, tiek dyzelinė versija turės versijas visais varomais ratais ir galės būti komplektuojama su mechanine arba automatine pavarų dėže. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius