Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip atrodo didžiausia pasaulyje „Bentley“ automobilių parduotuvė?

Kadangi „Bentley“ turi vos keturis parduodamus modelius, o kiekvieno jų kaina yra šešiaženklė, šiam britų gamintojui nereikalingi dideli pardavimo rūmai kaip „Toyota“, „Volkswagen“ ar kitam masiniam gamintojui. Tačiau „Bentley“ pasižymi kitomis ypatybėmis.

Šiuo prekės ženklu pažymėtos atstovybės išsiskiria didžiule prabanga. O visų jų etalonu nuo praėjusios savaitės yra laikoma „Bentley“ atstovybė Dubajuje. Čia buvo atidarytas didžiausias pasaulyje šių automobilių pardavimo salonas.

Beveik 7 tūkst. kvadratinių metrų ploto ir 6 aukštų pastate įsikūrusi atstovybė buvo pastatyta prestižiniame Dubajaus rajone. Pastato eksterjerą puošia ne tik „Bentley“ logotipas ir išskirtiniai dizainerių sprendimai, bet ir 160 tūkst. LED lempučių, leidžiančių keisti pastato spalvą.

„Bentley“ automobilių atstovybė Dubajuje
„Bentley“ automobilių atstovybė Dubajuje

Atstovybės vidui įrengti panaudotos tokios pačios medžiagos, kaip ir „Bentley“ automobiliams: tikras medis, oda bei apdirbti metalai. Atskira patalpa skirta išskirtinumo ieškantiems pirkėjams, o ant pastato stogo įrengta terasa su sodu.

Atstovybės įrengimu pasirūpino oficialus „Bentley“ atstovas Jungtiniuose Arabų Emyratuose „Al Habtoor Motors“. Ši įmonė atstovauja ir kitus prabangius britų gamintojus kaip „McLaren“.

Praėjusią savaitę atidaryta atstovybė yra jau trečioji „Bentley“ pardavimo vieta emyratuose. Viena jau buvo Dubajuje, kita – Abu Dabyje.

Artimieji Rytai yra vienas pagrindinių „Bentley“ regionų po Šiaurės Amerikos, Europos ir Kinijos. Praėjusiais metais „Bentley“ pardavė 11 020 automobilių, iš jų Artimuosiuose Rytuose parduoti 1 263 vnt.

VIDEO: „Bentley“ atstovybės statybos Dubajuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius