-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Karščiausias hečbekas Paryžiuje atkeliavo iš Japonijos: „Nissan Pulsar Nismo“

„Nissan Pulsar Nismo“ yra geras automobilis. Bent jau, kol yra koncepcinės stadijos. Jis gražus? Taip. Jis piktas ir agresyvus? Labai. Ar jis duotų į kaulus „Renault Megane RS“ ar „SEAT Leon Cupra“? Galbūt. Ar jį galima nusipirkti? Ne.
„Nissan Pulsar Nismo“ konceptas
„Nissan Pulsar Nismo“ konceptas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nissan“ Paryžiaus automobilių parodoje pristatė kone karščiausią naujovę tarp visų japonų – „Pulsar Nismo“ konceptą. Jis neturi jokių techninių duomenų, tik išvaizdą, tačiau ji priverčia neabejoti – šitas automobilis turės bent 200 AG. Gal ir daugiau. O gal ir visus keturis varomus ratus – tokių spėlionių irgi netrūko ir visas jas tik dar labiau aštrino „Nissan“ atstovai, sakydami „Galbūt ir gaminsime serijiniu būdu, galbūt ir turės daug AG, galbūt ir daug varomų ratų, atskleisti nieko negalime“.

Nemaža tikimybė, kad „Pulsar Nismo“ viduriais dalinsis su „Megane RS“. Tokiu atveju „Nissan“ modelis turėtų 2 litrų darbinio tūrio variklį su turbina, išvystantį daugiau nei 250 AG. Kiti spėjimai – 1,6 l variklis su turbina ir 200 AG. 

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Nissan Pulsar Nismo“ konceptas
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„Nissan Pulsar Nismo“ konceptas

Nepaisant milžiniško susidomėjimo šiuo modeliu, „Nissan“ neatskleidžia, ar jis taps serijiniu. Kita vertus, prisiminus „Nismo“ istoriją, galima būtų spėti, kad taip. 2014 m. kovo mėnesio Ženevos automobilių parodoje buvo parodytas „GT-R Nismo“ konceptas, rugsėjį Paryžiuje jis – jau serijinis. Prieš du metus Paryžiuje parodytas „Juke Nismo“ konceptas, o po pusmečio Ženevoje tai jau buvo serijinis modelis.

2015-ųjų kovo mėnesį Ženevoje laukiam serijinio „Nissan Pulsar Nismo“, sugebančio apvažiuoti Niurburgringo ratą greičiau nei per 8 minutes. „Nissan“, aišku?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius