Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

KIA Frankfurte žada nustebinti pačiu gražiausiu automobiliu

KIA dizaineriai intensyviai darbuojasi prieš artėjančią Frankfurto automobilių parodą ir trečiadienį parodė vieno savo darbo vaisiaus nuotrauką. Tai – „Shooting brake“ tipo universalas. Nors pati KIA teigia, kad tai – užuomina į būsimąjį „Cee'd“, neatmetama ir kitų modelių galimybė – pavyzdžiui, „Stinger Shooting Brake“.
Koncepcinis KIA modelis
Koncepcinis KIA modelis

Šio koncepcinio modelio pristatymas turėtų įvykti Frankfurto automobilių parodoje 2017-ųjų rugsėjį, 500 kvadratinių metrų ploto KIA stende.

Šis konceptas yra kiek ilgesnis už standartinį hečbeką, tačiau trumpesnis už universalą, tad naujos kartos „Cee'd“ gali turėti papildomą kėbulo tipą „Shooting brake“, arba būti tiesiog kitokiu hečbeku.

Vienintelėje korėjiečių gamintojo paviešintoje nuotraukoje matomų automobilių detalių nėra daug: aišku tik tai, kad jo ratai dideli, galbūt 19 colių skersmens, langai – berėmiai, durų rankenėlės – išlendančios tarsi „Tesla“ modeliuose, o galinis žibintas – vientisas, įmontuotas per visą bagažinės dangčio plotį.

„Šis konceptas parodo naują KIA kėbulo tipą. Prailgintas hečbekas atkartoja atletiškas „Pro_Cee'd“ modelio linijas, sujungdamas jas su išskirtiniu dizainiu ir universalumu“, – teigia įmonės pranešime cituojamas KIA atstovas.

Gamintojas dar neatskleidžia, kada naujasis serijinės gamybos „Cee'd“ bus pristatytas visuomenei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius