Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ledinis pikapas: „Renault Alaskan Ice Edition“

„Renault“ Ženevos automobilių parodoje padidinto pravažumo automobilių gerbėjus bandė nustebinti pikapu „Alaskan Ice Edition“. Tai – parodomasis riboto leidimo serijos automobilis, kuris prekyboje pasirodys 2019 m. rudenį.
„Renault Alaskan Ice Edition“
„Renault Alaskan Ice Edition“ / GIMS iliustr.

Automobilis atrodo itin skulptūriškai, tokį įspūdį sukuria dviejų atspalvių bagažinės dangtis ir specialus modelio dizainas.

Aštresnio dizaino pikapas

„Renault Alaskan“ pikapas Europoje buvo pristatytas 2017 m. rugsėjo mėn. „Alaskan Ice Edition“ šou automobilis yra demonstruojamas Ženevoje norint parodyti naujus, aštresnius dizaino kampus. Čia sniego baltumo spalva puikiai kontrastuoja su juodais bei raudonais išorės dizaino elementais.

Po naujuoju dviejų tonų sniego baltumo bagažinės dangčiu rasite daugiau vietos ir krovinio gabenimo apsaugas. 18-os colių juodo aliuminio ratlankiai, sparnų apsaugos, mišraus grunto padangos, ryklio antena ir visa kita rodo, kad šis automobilis yra dar labiau pritaikytas skirtingiems poreikiams patenkinti. „Alaskan Ice Edition“ su savo stilinguoju priekiu ir atletiškomis linijomis atrodo išskirtinai.

Pagerintas interjeras

Patogiame erdviame salone įmontuotos 5 oda aptrauktos sėdynės ir garso sistema, turinti 6 foninius stereo garsiakalbius su „Dôme Flax“ technologija. „Renault Alaskan ICE Edition“ turi dar geresnę garso sistemą, kad vairuotojas galėtų patirti malonumą ir mėgautis kiekvienu jo salone praleistu momentu.

Universalus, kaip šveicariškas armijos peilis

„Renault Alaskan ICE Edition“ skirtas spręsti bet kokiam senarijui – ar tai verslo, bekelės ar laisvalaikio proga. Parodomasis automobilis turi turi visas „Alaskan ICE Edition“ galimas parinktis ir priedus.

Šie specialių pritaikymų sprendimai palengvina vairavimą, darbui ar laisvalaikiui. Dvigubas „Renault“ sukurtas bagažinės dangtis ir rakinama atverčiama galinė sienelė bei kiti naujieji pliusai tikrai padės visomis sąlygomis.

Erdvi naujojo modelio 2.5 m2 bagažinė, kuri talpina iki 1 tonos svorio krovinį, išskirtinis 3,5 tonos vilkimo pajėgumas ir kitos bekelės vairavimo galimybės leidžia automobilį visiškai išnaudot tiek asmeninėms, tiek profesionalioms darbo reikmėms.

„Alaskan ICE Edition“ yra galingas, bet tuo pačiu ir taupus – 2,3 litro dCi „Renault“ variklis galimas vienos (160 AG) arba dviejų turbinų (190 AG) modifikacijose. Šiame rinkos segmente tai mažiausių sąnaudų variklis, rašoma pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius