Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje kitąmet važinės mažiausiai trys „Tesla Cybertruck“: kai kam gali kilti problemų dėl registravimo

Visame pasaulyje abejingų nepaliekantį ir milžiniško dėmesio susilaukusį elektrinį automobilį „Tesla Cybertruck“ galės išbandyti ir Lietuvos automobilių bei greičio mėgėjai. Tikėtina, kad jau kitąmet mūsų šalies keliais važinės mažiausiai trys „Cybertruck“.
„Tesla Cybertruck“
„Tesla Cybertruck“ / Gera dovana nuotr.

15min žiniomis „Tesla Cybertruck“ jau užsisakė verslininkas Vladas Lašas (kiek anksčiau pristatęs 15min skaitytojams ir „Tesla Model X“ bei „Tesla Model 3“). Reklamose picas išvežioti „Cybertruck“ žada „Čili pica“. O pirmadienį ir dovanų platintoja „Gera dovana“ paskelbė rezervavusi šį automobilį.

„Gera dovana“ skelbia, kad automobilio rezervacija patvirtinta ir jau 2021 metų vasarą jis atvyks į Lietuvą. Kaip informavo įmonės atstovai, jie jau sumokėjo 100 Eur. rezervacijos mokestį. Daugiau apie „Cybertruck“ kainas ir pristatymo terminus skaitykite čia.

Tiesa, kaip paaiškino dovanų įmonės atstovai, kol kas neaišku, kuri šio pikapo versija atvažiuos į Lietuvą. Štai kodėl.

Gali kilti problemų registruojant kaip lengvąjį automobilį

„Cybertruck“ sveria apie 6 tonas, todėl vairuotojui gali prireikti C kategorijos vairuotojo pažymėjimo. Tačiau įmonės „Gera dovana“ vadovas Ernestas Vasiliauskas tikina, kad rinksis tą automobilio modelį, kuris dovanos gavėjams būtų prieinamas ir su B kategorijos vairuotojo pažymėjimu.

Bet čia yra papildomų sąlygų. Labai dažnai „Tesla“ teikia pirmenybę klientams, kurie užsisako brangesnes, galingesnes versijas. Todėl lengvesnės gali tekti laukti ilgiau.

„Su „Tesla“ gaminamais automobiliais jau esame susipažinę: savo asortimente turėjome „Tesla Model S“, matėme jo paklausą ir klientų susidomėjimą. Todėl nedelsėme užsisakyti ir netradicinį – kosminį – modelį. Tikime, kad šis pikapas susilauks daug dėmesio ir nepaliks abejingų“, – pranešime teigia įmonės vadovas Ernestas Vasiliauskas.

Trys „Cybertruck“ versijos

Automobilio „Tesla Cybertruck“ gamintojai skelbia, kad yra trys šio automobilio versijos. Neįprastas elektromobilis iki 100 km/val. gali įsibėgėti per 2,9 sek. Keturių varomų ratų pikapas su pilnai įkrauta baterija įveikia daugiau nei 800 km atstumą.

Gamintojai žada, kad Lietuvoje automobilis turėtų pasirodyti 2021 metų vasarą. Tačiau „Gera dovana“, kaip ir „Tesla“, priima išankstines rezervacijas pasivažinėjimams.

Preliminarios kainos – nuo 69 Eur./val. mieste ir 119 Eur./val. užmiestyje.

Išskirtinis pikapas pasižymi futuristiniu minimalizmu, kuris visai nebūdingas XXI a. automobiliams. Pastarieji dažnai kuriami pasitelkiant lengvas formas ir linkius. Tvirto, nerūdijančio plieno kėbulas ir pažangus autopilotas – vieni didžiausi „Tesla Cybertruck“ privalumai.

„Kai asortimente turėjome pasivažinėjimą „Tesla Model S“, daugeliui klientų tai buvo tarsi bandomasis važiavimas, padėjęs įvertinti elektromobilio galimybes ir nuspręsti apie šio automobilio įsigijimą. Neatmetame galimybės, kad tokių klientų bus ir su naujuoju pikapu „Tesla Cybertruck“ – pirmiausia pamėgins pas mus“, – įžvalgomis dalijasi E. Vasiliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius