Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoji „Tesla“ funkcija kelia abejonių: vos išvengta rimtų incidentų

Naujoji „Tesla“ „Smart Summon“ funkcija jau kelia painiavą. „Tesla“ suteikia galimybę klientams patiems, realiomis sąlygomis, išbandyti bandomąsias naujų technologijų versijas. Tokia praktika taikoma jau ne pirmą kartą ir sukelia begalę komplikacijų ir avarinių situacijų.

„Smart Summon“ – naujos „Tesla“ autonominės parkavimosi funkcijos pavadinimas. Ši funkcija leidžia „Tesla“ savininkui kelių mygtukų paspaudimu „prisikviesti“ prie savęs automobilį.

Kaip rašoma theverge.com, ši funkcija vairuotojus pasiekė praėjusią savaitę, kuomet atsinaujino automobilių programinė įranga.

Naudodamiesi tik išmaniuoju telefonu, automobilių savininkai gali „išsikviesti“ savo automobilį, esantį ne daugiau kaip 61m atstumu. Taip pat svarbu, kad transporto priemonė būtų vairuotojo regėjimo zonoje.

VIDEO: „Tesla“ atnaujinimas kelia chaosą keliuose – užfiksuota ne viena pavojinga situacija

Ir visgi ne be reikalo turėtų ir pats savininkas matyti automobilį. Kaip parodė vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuoti pirmieji bandymai pasinaudoti „Smart Summon“ funkcija, tik savininkų dėka pavyko išvengti rimtesnių eismo įvykių ir nemalonumų.

Kaip perspėja pati kompanija, vairuotojai, bandydami šią funkciją, turi stebėti automobilio veiksmus ir juos reguliuoti, priklausomai nuo situacijos. Patariama saugotis greit judančių žmonių, dviračių bei kitų automobilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius