Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Nufilmuotas dar vienas „Tesla“ akibrokštas: „dievo valia“ bamperis nukrito vos įvažiavus į balą

„Tesla“ elektromobilių gamintojai yra pažengę už konkurentus keliais metais į priekį, vertinant programinę įrangą. Tačiau mechaninio surinkimo kokybė Elono Musko imperijoje vis dar šlubuoja. Kai kuriuose automobiliuose akivaizdžiai per silpnos tvirtinimo detalės arba tiesiog trūksta varžtų. Įrodymas – daugybė viešai skelbiamų nuotraukomis iliustruotų istorijų, kurių esmė ta pati – pamestos „Tesla“ dalys.
Pamestas „Tesla“ bamperis
Pamestas „Tesla“ bamperis / Asmeninio albumo nuotr.

Kai 2018 m. žiniaskaida prabilo apie „Tesla“ bamperių defektus, buvo tikimasi, kad gamintojai susisieks su automobilių pirkėjais ir išspręs kilusias problemas.

Tačiau Logano Derouannos nufilmuoti vaidai ir papasakota istorija rodo, kad problemos tęsiasi, „Tesla“ modeliai vis dar gali nesunkiai pamesti atskiras kėbuvo dalis.

Loganas per lietų važiavo savo 2019 m. „Tesla Model 3“ ir, jau norėdamas nusukti į lėtėjimo juostą prieš posūkį, išgirdo baisų trenksmą. Pasirodo, vandens čiurkšlė (bent jau taip galima spėti) nuplėšė galinį bamperį. Vyrukas važiavo su savo mergina ir tėčiu.

Jie paskambino į „Tesla“ techninės pagalbos centrą, tačiau iš pradžių išgirdo keistą paaiškinimą, kad toks atvejis „Dievo veikimas“. Ir kad gedimas nėra garantinis. Todėl techninė pagalba neatvyko.

Jau vėliau, bendraudamas su „Tesla“ per savo advokatą, Loganas gavo visiškai priešingą informaciją. Neva gamintojas padengs visus nuostolius ir pakeis reikiamas detales. Toks precedentas taps puikiu pavyzdžiu daugeliui be kompensacijų likusių vairuotojų.

Net ir po tokio „nesusipratimo“, Loganas išliko „Tesla“ gerbėju ir sako labai mylįs savo automobilį.

Ko gero, ištikimais „Tesla“ liks ir daugelis kitų elektromobilių savininkų. Štai Rahulo pavyzdys, jam 2018 m. nutiko tas pat:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius