-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Porsche Tequipment“ pristato 200 km/val. greičiui pritaikytą stogo bagažinę

„Porsche Tequipment“ padalinio sukurta stogo bagažinė „Performance“ leidžia padidinti praktiškumą, bet neatsisakyti veržlumo, nes šios stogo bagažinės bandymai buvo atliekami pasiekiant iki 200 km/val. greitį, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Porsche Tequipment“ stogo bagažinė „Performance“
„Porsche Tequipment“ stogo bagažinė „Performance“ / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Porsche

„Didelis greitis ir „Porsche“ yra neatsiejami dalykai. Šia filosofija vadovaujamasi kuriant ir minėto gamintojo automobiliams skirtus priedus. Naujoji „Porsche Tequipment“ sukurta „Performance“ stogo bagažinė tai atspindi visomis prasmėmis. Dėl savo dizaino ji puikiai dera prie „Porsche“ automobilių, o techninės charakteristikos leidžia mėgautis didesniu praktiškumu važiuojant net iki 200 km/val. greičiu.

Naujoji stogo bagažinė buvo kuriama ir bandoma taip pat kruopščiai, kaip tai daroma kuriant ir „Porsche“ automobilius. Tai reiškia aukščiausią kokybę, puikią išvaizdą ir geriausias savybes – būtent tai, ko vairuotojai ir tikisi iš produktų, pažymėtų „Porsche“ ženklu“, – naujausią „Performance“ stogo bagažinę pristato sportinių „Porsche“ automobilių centro Vilniuje direktorė Rasa Klimavičiūtė.

Forma seka funkciją

Kuriant tokį papildomą sportinių automobilių priedą kaip stogo bagažinė reikia surasti idealų balansą tarp praktiškumo ir techninių charakteristikų. Todėl dizaino kūrimas buvo patikėtas „F.A. Porsche“ studijai, kuri stogo bagažinei suteikė išskirtinę formą, tuo metu aerodinaminės savybės buvo tobulinamos vėjo tunelyje.

Kaip ir automobilių atveju, dizaineriai jau ankstyvajame kūrimo etape naudojo realaus dydžio molinį modelį. Nepaisant didėjančios skaitmenizacijos, fiziniai prototipai padeda dizaineriams įvertinti, ar jų projektai iš tiesų pasiekia norimą efektą.

Naujoji stogo dėžė turi „Performance“ žymėjimą, nes ji buvo išbandyta važiuojant didžiausiu iki 200 km/val. greičiu. Tokiu būdu „Porsche“ tenkina daugelio klientų, norinčių naudotis papildoma bagažo erdve ir važiuoti didesniu greičiu, pageidavimus.

Atliekant testus buvo įveikti keli tūkstančiai bandomųjų kilometrų, itin daug dėmesio skiriant automobilio su sumontuota stogo bagažine valdomumui važiuojant dideliu greičiu. Šią programą papildė ištvermės bandymai „Porsche“ vystymo centre Vaizache, kur naujasis kūrinys turėjo įrodyti savo gebėjimą atlaikyti sudėtingas sąlygas nelygaus kelio trasoje. Aerodinamika ir triukšmo bandymai taip pat buvo atliekami Vaizache esančiame aerodinaminiame tunelyje.

Naujoji stogo bagažinė pasižymi ne tik puikiomis techninėmis charakteristikomis, bet ir unikaliomis individualizavimo galimybėmis. Kaip ir dėžę, šonines apdailas galima rinktis iš blizgios juodos arba dar trijų populiarių modelių gamos spalvų: Dolomite Silver Metallic, Carrara White Metallic ir Volcano Grey Metallic. Šonines apdailas taip pat galima užsakyti gruntuotas arba nudažytas individualia automobilio spalva.

Be unikalaus dizaino, išskirtinių individualizavimo galimybių ir gamintojui būdingų eksploatacinių savybių, kuriant naująją stogo bagažinę daugiausia dėmesio skirta nesudėtingai jos priežiūrai ir aukštam kasdienio naudojimo lygiui. Dėžę galima patogiai pritvirtinti prie visų bazinių stogo bagažinės transportavimo sistemų naudojant greito tvirtinimo sistemą. Jos talpa siekia 480 litrų, o dėžę galima atidaryti iš abiejų pusių, todėl ją lengva tolygiai pakrauti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius