Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pristatytas „Volkswagen Golf GTD“ universalas, išvystantis 184 AG

Nuo 1982 metų „Volkswagen“ modelių klasifikacijoje GTD reiškia „Gran Turismo Diesel“, o taip paženklinti automobiliai dar nenuvylė gerbėjų. Šiemet ši emblema pirmą kartą papuošė „Volkswagen Golf Variant“ universalo galinę dalį. Po variklio gaubtu sumontuotas 184 AG (135 kW) variklis. Pristatymas visuomenei numatytas Ženevos autosalone, o užsakymai priimami jau dabar. Kaina prasideda nuo 31 795 eurų.
„Volkswagen Golf GTD Variant“
„Volkswagen Golf GTD Variant“

„Golf GTD Variant“ nekukliai pretenduoja tapti kultiniu ilgų distancijų automobiliu su nemenkomis dinamiško važiavimo ambicijomis ir mažomis degalų sąnaudomis. Dviejų litrų darbinio tūrio 184 AG galios TDI variklis išvysto iki 380 Nm sukimo momentą, o iki 100 km/val. įsibėgėja per 7,9 sek. Vidutinės degalų sąnaudos 100 km kelio – 4,4 l dyzelino

Sportiškumas atsiskleidžia ir išorės dizaine. Tą pabrėžia ir išskirtiniai GTD bamperiai, ir korinės struktūros radiatoriaus grotelės, ir tamsinti galiniai žibintai, ir slenksčiai su apšvietimu. Išvaizdos padailinimus užbaigia 17 colių „Curitiba“ lengvo lydinio ratlankiai, juodos stogo bagažinės sijos ir chromo spalvos sudvejintas išmetimo sistemos atvamzdis. 

Standartinėje GTD universalo komplektacijoje taip pat yra  biksenoniniai priekiniai žibintai, 15 mm žeminta sportiška važiuoklė ir sportiškai suderintas kintamo jautrumo vairo stiprintuvas.

„Volkswagen Golf GTD Variant“
„Volkswagen Golf GTD Variant“

Atvėrus dureles ir peržengus lemputėmis šviečiantį slenkstį, žvilgsnį prikausto juoda danga aptraukti statramsčiai bei stogas, žavi dekoratyvinių elementų gausa, įskaitant nerūdijančio plieno spalvos pedalų antdėklus. 

Daugiafunkcinis sportinis vairaratis papuoštas aliuminio spalvos dekoru, o pavarų perjungimo svirtis primena golfo kamuoliuką.

„Golf GTD Variant“ universalas papildomai gali būti tiekiamas su 18 colių „Nogaro“ lengvo lydinio ratlankiais ir dviejų galimų rūšių oda trauktomis sėdynėmis. Už papildomus 965 eurus galima įsigyti sporto ir dizaino paketą, kurį sudaro 18 colių „Nogaro“ lengvo lydinio ratlankiai, raudona spalva nudažytos stabdžių diskų apkabos ir tamsinti langų stiklai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius