-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Renkame „Tautos automobilį“: pasaka apie „Seat Tarraco“

„Tarraco“ – tai senasis garsaus Katalonijos pajūrio kurorto Taragonos pavadinimas, gimęs dar romėnų laikais. O nominacija „tautos automobilis“ – viena iš 12-os konkurso „Metų automobilis“ nominacijų. Jei „Metų automobilį“ renka komisija, tai „Tautos automobilį“ balsuodami galite išrinkti jūs. O 15min rubrika GAZAS atsitiktine tvarka pristatys visus pretendentus.
Konkurso „Metų automobilis 2020“ dalyvis „Seat Tarraco“
Konkurso „Metų automobilis 2020“ dalyvis „Seat Tarraco“ / Vytauto Pilkausko nuotr.

Naujasis „Tarraco“ yra didžiausias SEAT šeimos SUV automobilis, gerokai didesnis nei jaunieji šios šeimos nariai – „Ateca“ ir „Arona“. Jis savyje derina moderniausias technologijas, dinamiką, puikų valdymą, praktiškumą, funkcionalumą ir eleganciją bei progresyvią išvaizdą. „Tarraco“ turi daug privalumų, kuriuos suteikia didelis automobilis, kuris leidžia mėgautis gyvenimu visais atžvilgiais.

Štai kokią pasaką apie didžiausią „Seat“ SUV pasekė konkurso Lietuvos „Metų automobilis“ komisijos narys Egidijus Babelis:

VIDEO: „Tarraco“ – didžiausias „Seat“ šeimos SUV automobilis

Automobilis išsiskiria savo komfortu, tačiau tuo pat metu jis suteikia ir dinamikos pojūtį, yra ekonomiškas ir patikimas. Visi varikliai turi tiesioginio degalų įpurškimo sistemas, turbinas ir „Start-Stop“ technologiją, jų galia – nuo 150 iki 190 AG.

Pirkėjams bus siūlomi du benzininiai varikliai: 4 cilindrų 1,5l TSI variklis turintis 150 AG ir montuojamas su 6 laipsnių mechanine greičių dėže bei priekinių ratų pavara. Taip pat 2,0l 190 AG variklis, kuris montuojamas su automatine DSG pavarų dėže ir varomas visais ratais. Siūlomi ir du dyzeliai, abu 2,0l TDI, kurių galia – 150 ir 190 AG. Silpnesnis gali būti su 6 laipsnių mechanine pavarų dėže ir varomas priekiniais ratais arba automatine 7 laipsnių DSG dėže, ir varomas visais keturiais ratais. Galingesnė versija bus varoma tik visais ratais ir su automatine DSG pavarų dėže. Vėliau pirkėjams bus pasiūlytos ir versijos su alternatyviomis technologijomis.

Susipažinkite su techniniais duomenimis ir balsuokite apklausoje:

Seat Tarraco
Variklis 2 l TDI
Maks. galia, AG;kW;aps./min. 190 (140) / 3500 – 4000
Maks. sukimo momentas, Nm;aps./min. 400 / 1750 – 3250
Įsibėgėjimas iki 100 km/val., sek. 8
Maksimalus greitis km/val. 210
Degalų sąn. (ES), m/u/v, l/100 km 6,4 / 5,1 / 5,6
Pigiausio modelio kaina EUR 29 641

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius