Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sušaudyto BMW i8 mįslė: ar apsimokėtų tokį remontuoti?

JAV aukcionai vilioja tuos, kurie nori gero pigaus automobilio. Čia daug tokių mašinų, kurios buvo apgadintos autoįvykio metu ir turi būti parduodamos, nes draudimo bendrovė nusprendė, kad jos neverta remontuoti. Visgi šis BMW i8 sportinis automobilis nebuvo patekęs į jokį autoįvykį – jis buvo sušaudytas. Kaip manote, kiek kainuotų jį suremontuoti? Kol kas aukciono kaina sukasi apie 35 tūkst. dolerių.
BMW i8
BMW i8 / iaai.com iliustr.

Šis 2015-ųjų BMW i8 per savo trumpą gyvenimą spėjo nuvažiuoti vos 4 878 mylių (7 850 km) ir dabar parduodamas aukcione. Taip nutiko dėl to, kad draudimo kompanija nusprendė, kad automobilis nebėra tinkamas naudojimui. Bendrovė sumokėjo savininkui tiek, kiek automobilis buvo vertas, ir dabar bandys i8 parduoti. Žiūrint iš vienos pusės atrodo, kad šis BMW yra visai sveikas. Aprašyme nurodyta, kad visos saugos pagalvės yra savo vietose, tačiau automobilis nesiveda. Nes buvo sušaudytas.

Visa kairė automobilio pusė yra suvarpyta kulkų. Daugiausia kliuvo vairuotojo pusės durelėms, tačiau pažeisti ir sparnai. Vienas iš šių pažeidimų tikriausiai ir sukėlė problemą, dėl kurios automobilis dabar nesikuria. BMW i8 turi trijų cilindrų 1,5 l variklį viduryje, priekyje yra elektrinis motoras ir dar krūva elektronikos. Matomos kulkų paliktos žymės paaiškina, kodėl automobilis, nors ir įsijungia, nesikuria. Turint omeny suvarpytas dureles galima tikėtis blogiausio, tačiau salonas yra švarus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Beveik naujas „Chevrolet Corvette“ nurašytas dėl mažyčio įtrūkimo: ko laukia mūsų „auksarankiai“?

JAV aukcionus akylai stebintys žmonės nesistebi tokiais vaizdais. Dažnai pasitaiko pamatyti kulkų suvarpytą automobilį. Tai labai priklauso ir nuo vietos, kurioje vyksta aukcionas – pasakojama, kad Čikagoje, kuri jau liūdnai garsėja savo žmogžudysčių statistika, kulkomis suvarpytų mašinų parduodama daugiau. Kita vertus, jų galima rasti visoje šalyje ir žmonės jas noriai perka, bet tik su viena sąlyga – jei ant automobilio nėra apie biologinį pavojų įspėjančių lipdukų.

Tokie įspėjimai, kartu su kulkų paliktomis skylėmis, reiškia, kad viduje bus kraujo. Šis BMW šiuo požiūriu yra švarus, gali būti, kad jis buvo sušaudytas stovintis. Tačiau remontas nuo to bus tik mažiau atgrąsus, bet ne lengvesnis ir ne pigesnis. Draudimo bendrovė skaičiuoja, kad sutaisyti šį i8 kainuos apie 30 tūkstančių dolerių (apie 25,3 tūkstančius eurų), o jo vertė – 109,8 tūkstančiai dolerių (92,7 tūkstančiai eurų). Aukciono skelbimą galite rasti iaai.com puslapyje, kol kas data dar nėra paskirta.

Šį sušaudytą BMW i8 aukcionų tinklapyje surado ir su savo žiūrovais pasidalino Samcrac Youtube kanalo kūrėjas. Komentuotojai tuojau suskubo ieškoti žinių apie sušaudytą i8 automobilį, tačiau nieko kol kas neaptiko. Jie kelia įvairių versijų, kas galėjo nutikti, tačiau dažniausiai kalbama apie gaujų karus ir kerštą.

VIDEO: A $100,000 BMW i8 was Totaled Due to Bullet Holes! Real Life GTA?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius