-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Toyota“ ir toliau pirmauja Vokietijos TÜV ataskaitoje

„Toyota“ ir vėl tapo pirmaujančiu ilgalaikio patikimumo ir transporto priemonių kokybės ženklu 2012 m. TÜV ataskaitoje, kurioje mažiausiai 19 „Toyota“ modelių užima vietas pirmajame dešimtuke penkiose transporto priemonių amžiaus kategorijose.
„Toyota Prius“
„Toyota Prius“ / Gamintojo nuotr.

„Toyota Prius“ ir toliau pirmauja dvejų ar trejų metų senumo transporto priemonių kategorijoje, kurioje tik 1,9 proc. išbandytų modelių parodė gedimo požymių (palyginus su 2,2 proc. 2011 m.). Toje pačioje kategorijoje kaip ir „Prius“, „Toyota Auris“ užėmė antrąją vietą, išlaikydamas savo stiprią praėjusių metų poziciją.

Tarp ketverių ir penkerių metų senumo transporto priemonių „Prius“ užėmė antrąją vietą su 3,3 proc. gedimų procentu, po jo sekė „Toyota RAV4“ (4 vieta), „Corolla Verso“ (6 vieta) ir „Avensis“ (10 vieta). Kiti „Toyota“ modeliai, įskaitant „Yaris“ ir „Corolla“, gerai pasirodė senesnių transporto priemonių kategorijose.

Į gruodžio 6 d. TÜV, Vokietijos pirmaujančios techninių apžiūrų asociacijos, išleistą kasmetinę ataskaitą įtraukti aštuoni milijonai transporto priemonių Vokietijoje nuo 2010 m. liepos iki 2011 m. birželio, kurios perėjo privalomą bendrąją techninę apžiūrą, kad jas būtų leista vairuoti keliuose.

Nuolatinė „Toyota“ sėkmė TÜV ataskaitoje patvirtina tikrąjį patikimumą ir bendrą transporto priemonių kokybę ne tik modelių asortimente, bet ypač „Toyota“ visiškai hibridinės technologijos srityje, kuri toliau diegiama dar daugiau pagrindinių modelių.

„Toyota Prius“ šeima bus pristatyta Europoje kitais metais ir ją sudarys hibridinių transporto priemonių asortimentas, skirtas dar didesnei auditorijai, įskaitant naująjį 2012 m. „Prius“, septynvietį „Prius+“ ir hibridinį „Prius Plug-in“. Pristačius hibridinį „Auris“ 2010 m., „Toyota“ hibridinė technologija bus ir toliau diegiama pagrindiniuose modeliuose kitais metais, kai 2012 m. pirmoje pusėje bus pristatytas Europoje sukurtas „Yaris Hybrid“.

Paskutinę TÜV centrų ataskaitą rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius