-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Volkswagen ID.3 1st“ Lietuvą pasieks rugsėjį: aiškios kainos ir dovanos pirmiesiems pirkėjams

Iki 420 km vienu įkrovimu, elektromobiliui įkrauti viešose stotelėse skirtos 2000 kWh arba 600 eurų, 1000 eurų vertės sieninis „ID.Charger Connect“ įkroviklis ir jo montavimas, dar nematyta galia, išskirtinis dizainas ir itin greitas, 100 kW nuolatinės ir 11 kW kintamos srovės, įkrovimas – tai tik keletas privalumų, kuriuos gaus „Volkswagen ID.3 1st Special Edition“ savininkai, rašoma pranešime.
„Volkswagen ID.3 1st“
„Volkswagen ID.3 1st“ / Gamintojų nuotr.

Šis modelis pirkėjus Lietuvoje pasieks jau rugsėjį. Iš viso Europoje bus parduota tik 30 tūkstančių „Volkswagen ID.3 1st“, iš jų pusšimtį galėjo iš anksto rezervuoti pirkėjai Baltijos šalyse. Birželio 17 d. jie galės išsirinkti norimą komplektaciją ir pasirašyti pirkimo dokumentus.

Norėdami atsidėkoti, „Volkswagen“ visiems „ID.3 1st“ pirkėjams padovanos 200kWh įkrovimo viešose stotelėse, kurių vertė siekia 600 eurų. Tiems, kurie sutiks specialia programa reguliariai suteikti grįžtamąjį ryšį, dovanų gaus 11kW galingumo „Type 2“ tipo „ID.Charger Connect“ sieninį įkroviklį ir jo montavimą. Šios dovanos vertė – 1000 eurų.

„Volkswagen ID.3 1st“ vienu įkrovimu įveikiamas atstumas ir baterijos talpa bus identiška „ID.3 Pro“ modeliui. Dar šiemet „Volkswagen“ pradės išankstinius trijų ID.3 modelių versijų užsakymus – „ID.3 Pure“, „ID.3 Pro“ ir „ID.3 Pro S“. Pagrindiniai jų skirtumai – baterijos talpa, įkrovimo greitis ir vienu įkrovimu įveikiamas atstumas. „ID.3 Pro S“ bus moderniausias ir geriausiai aprūpintas modelis.

„Šis „ID.3 1st Special Edition“ modelis pradeda naują „Volkswagen“ prekės ženklo erą. Per artimiausius kelerius metus ID.3 modeliai milijonams vartotojų taps vartais į ekologišką ir patikimą elektrinį mobilumą. Tai, kad Baltijos šalyse net 600 žmonių iš anksto pareiškė norą įsigyti ID.3, rodo nuoširdų mūsų rinkos susidomėjimą mobilumu be emisijų. Kartu su savo klientais nekantraujame, kada šie automobiliai atriedės į Baltijos šalis“, – teigė „Volkswagen“ prekės ženklo vadovas Baltijos šalyse Justas Nekrošius.

Gamintojų nuotr./„Volkswagen ID.3 1st“
Gamintojų nuotr./„Volkswagen ID.3 1st“

„ID.3 1st“ sukomplektuotas pagal klientų pageidavimus – jame yra talpi 58 kWh baterija, kuri vienu įkrovimu leis įveikti iki 420 km (pagal WLTP), ir galingas 150 kW (146 arba 204 AG) elektrinis motoras, išvystantis maksimalų 3210 nM sukimo momentą.

Baltijos šalyse klientai galės rinktis iš trijų modelio versijų: „ID.3 1st“, „ID.3 1st Plus“ ir „ID.3 1st Max“ su įvairiomis papildomomis funkcijomis. Visiems „ID.3 1st“ modeliams bus taikoma penkerių metų garantija, o baterijai – aštuonerių. „Volkswagen“ garantuoja, kad baterija išlaikys 70 proc. talpos pirmus aštuonerius metus arba įveikus 160 tūkst. kilometrų.

Bazinė „ID.3 1st“ versija bus komplektuojama su DAB+ skaitmeniniu radijo imtuvu, dviejų zonų oro kondicionavimo sistema „Air Care Climatronic“, šildomomis sėdynėmis ir vairu, priekiniu ranktūriu, greituoju 100 kW nuolatinės arba 11 kW kintamos srovės įkrovimu, 18 colių lengvojo lydinio ratlankiais, valdymu balsu ir „ID. Light“ – išmaniąja sistema, kuri komunikuoja su vairuotoju vizualiai ir padeda kelyje.

Šis modelis Lietuvoje kainuos 40 480 eurų.

„ID.3 1st“ bus kaip niekad išmanus: į jį montuojama adaptyvi greičio palaikymo sistema, „Front Assist“ pagalbos sistema, parkavimo atstumo kontrolė, dinaminė kelio ženklų atvaizdavimo sistema, LED žibintai ir apsaugos sistema. Šis modelis Lietuvoje kainuos 40 480 eurų.

„ID.3 1st Plus“ papildomai bus komplektuojamas su galinio vaizdo kamera, „Keyless Advanced“ berakčio atrakinimo ir užvedimo sistema bei galimybe pasirinkti iš 30 skirtingų vidaus apšvietimo spalvų.

„ID.3 1st Plus“ pirkėjai taip pat galės rinktis iš trijų skirtingų interjero spalvų kombinacijų, įskaitant „Energetic orange“ su baltu vairu. „ID.3 1st Plus“ vidurinė konsolė turės dvi USB-C jungtis, tamsintus langus, matricos LED priekinius ir dinaminius LED galinius žibintus bei 19 colių lengvojo lydinio ratlankius. „ID.3 1st Plus“ Lietuvoje kainuos nuo 46 200 eurų.

51 910 eurų kainuojantis, „ID.3 1st Max“ modelis papildomai bus komplektuojamas su papildytos realybės priešakiniu vaizdo projektoriumi, dideliu panoraminiu stogu ir 20 colių lengvojo lydinio ratlankiais. Į jį taip pat įeina dalinai autonominio vairavimo sistema „Travel Assist“, persirikiavimo asistentas „Side Assist“, saugumo asistentas „Emergency Assist“, taip pat „Comfort“ telefonijos funkcija su belaidžiu įkrovikliu. „ID.3 1st Max“ modelio įrangos sąrašą užbaigia patogios, elektra reguliuojamos ir masažuojančios priekinės sėdynės.

ID.3 nustato naują tvarumo standartą – jo gamyba yra neutrali anglies dvideginio atžvilgiu, o tai reiškia, kad automobiliai bus pristatomi klientams nepadarius jokios žalos aplinkai. Pavyzdžiui, gaminant ID.3 baterijas naudojama tik aplinkai draugiška energija.

Viso automobilio gyvavimo ciklo metu susidaro nedidelis kenksmingų emisijų kiekis, kurio neįmanoma išvengti – jį „Volkswagen“ kompensuoja investuodama į klimato apsaugos projektus. Šis elektromobilis ne tik įperkamas masėms, bet ir yra pirmasis, kuris gali išlikti neutralus aplinkai, jei tik jo įkrovimui bus naudojama aplinkai draugiška elektra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius