Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„4x4 Perimetre“ – pirmieji nuostoliai: neatlaikė Vaidoto Paškevičiaus „dinozauro“ variklis

Ketvirtadienį Druskininkuose prasidėjo tris dienas truksiančios didžiausios metuose „Rally Raid“ varžybos – trečiasis „4x4 Perimetro“ etapas. Jose pirmąją dieną dalyviams reikės startuoti keturiuose greičio ruožuose. Du iš jų lenktynininkai jau įveikė – dar du laukia šiandien vakare. Tačiau kai kam varžybos baigėsi įveikus vos kelis kilometrus.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Nesėkmė šiame etape ištiko „Vaidota Racing Team“ ekipažą – Vaidotą Paškevičių su Gyčiu Vercinsku. Jie šiose varžybose pasiryžo startuoti 1991-aisiais metais pagamintu „Mitsubishi Pajero“, kuriam labai greitai prilipo „dinozauro“ pravardė.

Tačiau automobilis komandą pavedė jau per pirmuosius kilometrus. Nors Vaidotas Paškevičius tvirtino, kad nuo pat pradžių net nemėgino važiuoti maksimaliu tempu, tačiau to pakako, jog variklis išleistų paskutinį atodūsį.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Varžybų akimirka
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Varžybų akimirka

„Dinozaurai išmirė. Prikelti jo turbūt nebereikia. Jei rimtai, tai važiavome visai neblogai, jau matėme dulkes, o tai reiškia, kad per aštuonis kilometrus pasivijome konkurentą. Septintame kilometre pradėjo dingti trauka, nors tausojome variklį, važiavome ne iki 7 tūkst. apsukų, o vos iki 4 tūkstančių.

Tiesiog, manau, kad tai nepavykęs variklio remontas, kuris lėmė labai greitą mūsų finišą. Dabar būsime žiūrovai ir palaikysime kitus savo ekipažus – Justiną Putį su Valdemaru Milaševskiu ir Virginijų Narauską su Gyčiu Jackūnu. Sieksime, kad jie galėtų demonstruoti aukščiausius rezultatus ir padėsime jiems morališkai“, – sakė iš varžybų pasitraukęs Vaidotas Paškevičius.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Vaidotas Paškevičius
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Vaidotas Paškevičius

Ketvirtadienio vakarą po dviejų greičio ruožų greta Druskininkų, Kapčiamiesčio pašonėje, dalyvių karavanas pajudėjo Jonavos link.

Gaižiūnų poligone ketvirtadienio vakarą dalyvių laukia dar du greičio ruožai. Po jų paaiškės pirmosios dienos rezultatai klasėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius