Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Juknevičiui pagalbos ranką ištiesę ir B.Vanago liaupsinami broliai Coroneliai: kas jie?

Sekmadienį Saudo Arabijoje praūžęs pirmasis Dakaro ralio maratono greičio ruožas lietuvių ekipažams sukėlė nemažai rūpesčių. Keturatininkas Laisvydas Kancius pervažiavime pametė ratą, Edvino Juškausko ir Aisvydo Paliukėno ekipažas susidūrė su priekinio reduktoriaus nesklandumais, o į startą dėl kaistančio variklio vėlavęs Antano Juknevičiaus bei Dariaus Vaičiulio duetas uždarame bivake aptiko tepalų nuotėkį.
Timas ir Tomas Coroneliai
Timas ir Tomas Coroneliai / Komandos nuotr.

Pastarieji, kaip ir E.Juškauskas su A.Paliukėnu, susidūrė su priekinio reduktoriaus gedimu – ėmė leisti šio viduje esantys tepalai, o ne pačių maloniausių nuotykių dieną vainikavo trasoje nukirsta stabdžių žarnelė.

Ekipažas nedelsė ir ėmė ieškoti alyvos nuotėkio. Tuo pat metu pro KREDA ekipos „Toyota“ automobilį visiškai nekaltai ėjo du nepailstantys nuotykių ieškotojai iš Dakaro ralį dievinančių Nyderlandų.

Tai buvo broliai dvyniai Timas ir Tomas Coroneliai, vėliau patys atsiradę po minėtaja „Toyota“ bei tvarkę reduktoriaus tepalų prabėgimo priežastį.

„Kartais geriau neturėti daug pinigų, bet turėti daug draugų, – socialinio tinklo „Facebook“ KREDA komandos paskyroje vykusios tiesioginės transliacijos metu šmaikštavo A.Juknevičius. – Jie (broliai Coroneliai, aut. past.) ėjo pro šalį, pamatė iš po automobilio kyšančias mūsų kojas. Paklausė, kas nutiko. Sakau „leidžia tepalus, žarnelė trūko, nežinome, iš kur tokią gauti“. Ir jie atbėgo su rulonu žarnos, su savo įrankiais...“

Žilvino Pekarsko / 15min nuotr./Broliai Timas ir Tomas Coroneliai padėjo suremontuoti Antano Juknevičiaus automobilį
Žilvino Pekarsko / 15min nuotr./Broliai Timas ir Tomas Coroneliai padėjo suremontuoti Antano Juknevičiaus automobilį

„Mes jų neprašėme, jie patys puolė ir sakė, kad viską padarys. Su Dariumi tik karpėme, pjaustėme, padavinėjome įrankius. Jie patys viską sumontavo, sudėjo ir pasakė, kad liekame skoloje dėžę alaus. Su šituo viskas tvarkoje“, – juokdamasis įvykius pasakojo KREDA komandos pilotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius