Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanas Juknevičius gavo Saudo Arabijos princo laišką: Dakaras tikrai įvyks

Dakaro legenda Antanas Juknevičius trečiadienį pasidalijo informacija, kad su šturmanu Dariumi Vaičiuliu aptarė artėjantį Dakarą. O ketvirtadienį „Kreda“ komanda pasidalijo ir vaizdo pranešimu.
Antanas Juknevičius
Antanas Juknevičius / Komandos nuotr.

Jame Antanas Juknevičius apibendrina naujausias ir svarbiausias žinias apie planuojamą „Dakaro 2021“ ralį ir Saudo Arabijos princo Khalido Bin Sultano Al Faisalo oficialų pranešimą.

Pasak Antano Juknevičiaus, jis gavo oficialų princo kvietimą dalyvauti ralyje. Princas užtikrino, kad COVID-19 situacija suvaldyta, Saudo Arabijos sienos atidaromos.

„Žinoma, svarbiausias princo kvietimas – Dakaro ralio dalyviams ir gerbėjams – atvažiuoti ir dalyvauti“, – džiaugiasi A.Juknevičius.

Tačiau, pasak Dakaro legendos, dar lieka neatsakytų klausimų. Pvz., o kas būtų, jei susirgtų vienas iš Dakaro dalyvių? Tiesa, organizatoriai jau pranešė, kad visi bivakai (stovyklos) veiks burbulo principu: niekas iš išorės negalės patekti į vidų. Plačiau žiūrėkite vaizdo įraše:

VIDEO: Antanas Juknevičius praneša svarbią žinią: Dakaro ralis Saudo Arabijoje tikrai įvyks

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius