Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antano Juknevičiaus sugadinta sankaba netrikdo, tačiau nerimas – dėl variklio

Antanas Juknevičius antradienį Buenos Airių uoste atsiėmė savo lenktyninį automobilį „Toyota Hilux“. Džiugi nuotaika netruko kiek subjurti – pasirodo, automobilis buvo apgadintas.

„Čia žiauriai karšta, bet mes – jau uosto viduje. Susitvarkėm visus formalumus, dabar tik pasiimsim savo žirgus“, – eidamas link automobilio, džiaugėsi A.Juknevičius.

Lenktynininkas pasidžiaugė, kad tik atsiimtas „Toyota Hilux“ atrodė tvarkingas ir išorėje jokių pažeidimų nesimatė. Tačiau jį neramino automobilyje rastas įjungtas blokiruotės mygtukas, kurį patys sportininkai naudoja tik išimtiniais atvejais, o šios funkcijos naudojimas ant asfalto gali būti pražūtingas.

Nerimas pasitvirtino – „Toyota“ buvo apgadinta.

„Papjovė sankabą ir tiek. Ji stipriai susvilusi, tai vyrai pakeitė šiandien. Čia nedidelė bėda, nieko blogo nenutiko. Tačiau kai supranti, kad kažkas automobiliu važiavo neteisingai, tai neramu ir dėl variklio darosi“, – nuogastavo A.Juknevičius.

Jis teigė, kad Dakaro ralio organizatoriai pažadėjo kompensuoti sugadintos detalės kainą ir atsiprašė dėl nesklandumų, kurių pasitaiko kiekvienais metais.

„Kol kas viskas pagal planą, tik tie keli nenumatyti dalykai pakišo koją. Tačiau tam mes anksčiau ir atskrendam“, – kalbėjo lenktynininkas.

Dėl Argentinoje siautusios liūties automobilio testus „CRAFT Bearings“ komanda nukėlė iš trečiadienio į ketvirtadienį ir bandymus atliks jau Paragvajuje.

VIDEO: Antanas Juknevičius pripažino nerimaujantis dėl „Toyota“ variklio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius