-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnas Gelažninkas po varžybų Italijoje: tai buvo tikras pragaras

Praėjusį savaitgalį Italijoje lenktyniavo net trys Lietuvos komandos. Ir visoms šiose bekelės maratoninėse lenktynėse sekėsi skirtingai.
Arūnas Gelažninkas
Arūnas Gelažninkas / Komandos nuotr.

Benediktas Vanagas su Sebastianu Rozwadowskiu kovą „FIA World Cup for Cross Country Bajas“ etape „Italian Baja“ baigė dar šeštadienį, kai į variklį pateko vandens, važiuojant per upės brastą.

Iki Italijos bendra čempionato įskaita atrodė taip.

Lietuvių Edvino Juškausko ir Aisvydo Paliukėno ekipažas Nr. 307 dėl drėgmės taip pat turėjo problemų su elektra. Automobilis tai užsivesdavo, tai ne. Galiausiai nusprogo turbina, per laiko kontrolės punktą sekmadienį teko automobilį parsistumti. Gauta 100 valandų baudos, bet finišuota.

Komandos nuotr./Edvino Juškausko ir Aisvydo Paliukėno ekipažas Nr. 307
Komandos nuotr./Edvino Juškausko ir Aisvydo Paliukėno ekipažas Nr. 307

Dakaro dalyvis, motociklininkas Arūnas Gelažninkas, dalyvavęs Italijoje vykusiame Pasaulio Enduro čempionato etape, pasirodė geriausiai iš tautiečių (rezultatai).

„Štai ir baigėsi Enduro GP 5-asis etapas Italijoje. Trasa, kaip įvardijo ne vienas, buvo tikras pragaras. Procentine išraiška – daugiausia iškritusių sportininkų, kuriems nepavyko pasiekti finišo.

Pirmą dieną pasiektas finišas 5-oje vietoje leido man užimti 6 vietą ir dviejų dienų įskaitoje, kadangi sekmadienį finišą mano klasėje pasiekė tik 4 sportininkai.

Taigi pirmas krikštas pasaulio čempionato etape tikrai padarė įspūdį trasos sudėtingumu. Jaučiuosi įgijęs geros, reikalingos patirties ir džiaugiuosi pirmaisiais iškovotais taškais.

Važiuojam namo ruoštis. Kitą savaitgalį startuoju Europos Enduro čempionato etape Latvijoje, Madonoje“, – pranešė Arūnas Gelažninkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius