-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benediktas Vanagas išbandė Kalėdų autobusą ir prakalbo apie vertingiausią dovaną

Dakaro lenktynėms besirengiantis Lietuvos lenktynininkas Benediktas Vanagas šiandien leido sau pabūti keleiviu. Vienas pirmųjų išbandė IKEA Kalėdų autobusą, kuris visą priešventinį laikotarpį nemokamai vežios vilniečius ir miesto svečius. Kelionės metu jis atskleidė, kas jam padeda išlaikyti ramybę prieššventinio ralio metu, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Benediktas Vanagas išbandė Kalėdinį autobusą
Benediktas Vanagas išbandė Kalėdinį autobusą / Organizatorių nuotr.

B.Vanagas šventiniame ralyje išlieka ramus

Vienas pirmųjų autobuso keleivių, važiavęs maršrutu Arkikatedra – IKEA – Dakaro lenktynėms besirengiantis Benediktas Vanagas. Jis, iki didžiausių metų švenčių likus vos kelioms savaitėms ir prasidėjus lenktynėms su laiku, atskleidė, kas jam padeda išlaikyti ramybę šiuo laikotarpiu ir su šypsena reaguoti į transporto spūstis.

„Nesinervinu dėl to, ko negaliu pakeisti. Apskritai miesto gatvėse esu itin ramus. Būtent ramybę išlaikyti šiose lenktynėse su laiku iki švenčių linkiu ir kitiems“, – sako B.Vanagas.

Autobusu žymus lenktynininkas buvo važiavęs jau senokai, tad tuos, kuriems nekantru stovėti užsikimšusiose gatvėse, taip pat ragino verčiau rinktis šią transporto priemonę. „Važiuojant autobusu galime mėgautis bendravimu, pro langą grožėtis šventėms papuoštu miestu ar net saugiai naršyti telefone. Kitaip sakant – maloniai išnaudoti šį laiką“, – šypsojosi B.Vanagas.

Ir nors pats kalėdinės eglutės šiemet namuose dar nepuošė, viena iš paslapčių, padedanti lenktynininkui išvengti nereikalingos įtampos kalėdinio ralio metu – dovanomis pasirūpinti kuo anksčiau. Jis pats vadina save praktišku žmogumi, tad tiek dovanas mėgsta praktiškas, tiek mano, kad praktiški žmonės joms išrinkti turėtų pasilikti daugiau laiko ir pasirūpinti iš anksto. Vis tik pati vertingiausia dovana, jo nuomone – dėmesys artimui.

„Kalėdos – pati svarbiausia šventė, nes tai tas laikas metuose, kai visi bent trumpam nustojame lėkę ir pabūname su artimiausiais žmonėmis“, – sako B.Vanagas.

Nemokamai veš iki pat Kalėdų

Pirmadienį į gatves išriedėjo IKEA Kalėdų autobusas, keleivius, maršrutu Arkikatedra-IKEA ir atgal, nemokamai vešiantis iki pat gruodžio 23 d. Autobusas, kuriame įrengtas eglučių miškelis, židinys, siūlo ne tik kelionę, bet ir nemokamas pramogas – pasakų skaitymą mažiesiems, žaidimus, erdves šventinėms nuotraukoms, kalėdinius skanumynus ir kt.

„IKEA siekia, kad Kalėdos žmonėms visame pasaulyje būtų džiaugsmo, o ne įtampos šaltinis, tad ieškome netikėtų būdų, kaip spręsti dažniausius prieššventinio laikotarpio iššūkius. Prieš metus IKEA užsakymu atliktas tyrimas parodė, kad net trečdaliui Lietuvos gyventojų (32 proc.) šventiniu laikotarpiu sunkiausia pasiruošti kamščiams ir judėjimui mieste. Tai yra antras pagal dydį streso šaltinis po dovanų paieškos. Tad nors gruodis Vilniuje – transporto spūsčių metas, skaičiuojame, kad daugiau nei 14 tūkst. keleivių šiemet tai paversime kaip niekad malonia nemokama patirtimi“, – sako IKEA parduotuvės vadovė Vilniuje Jolita Juodzevičienė. Vienu metu autobusas galės vežti 64 keleivius.

Autobuso maršrutas

Kalėdų autobuso maršruto pradžia – stotelė „Arkikatedra“ (Mindaugo tilto link). Joje IKEA Kalėdų autobusas lauks lyginėmis valandomis: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00 ir 18:00 val.

Paskutinė stotelė – parduotuvė IKEA (Vikingų g. 1). Iš jos galėsite vėl grįžti į centrą nelyginėmis valandomis: 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 ir 19:00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius