Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dakarsko dienoraštis (8): brolių Coronelių poelgis – pagarba bičiuliams A.Juknevičiui bei D.Vaičiuliui

Nors galima būtų sakyti, kad ir lietuviškas alus čia šiek tiek prisidėjęs. Bet apie viską iš eilės. Ir vėl tinkamu laiku atsidūriau tinkamoje vietoje. Uždaras Dakaro maratono (kai draudžiama technikų pagalba) bivakas netoli Sakakos tapo svarbių įvykių epicentru.

Broliai dvyniai Timas ir Tomas Coroneliai iš Nyderlandų – Dakaro įžymybės. Puikūs vyrukai – nuolat besišypsantys ir laidantys sąmojus, nuolat populiarėjantys socialiniuose tinkluose dėl linksmo požiūrio į Dakarą.

Jų reklaminis šūkis „Eat my dust... uhhh our cheese“ (sūrio reklama) daugeliui bent jau girdėta. Bet čia reklaminius dalykus ir pamirškime.

Sekmadienio vakarą pamatę iš po pakelto ant dviejų „kojų“ KREDA Dakaro automobilio išlindusias Antano ir Dariaus kojas, broliai Timas ir Tomas nepraėjo pro šalį ir paklausė, kas nutiko.

Sužinoję, kad prie kardaninio veleno įkirstas ne tik stabdžių vamzdelis, bet ir reduktoriaus tepalo aušinimo žarnelė, broliai Coroneliai pasiraitojo rankoves ir, atsinešę savo įrankius bei vamzdelius, greitai sumeistravo bendrą kūrinį, kuris gali atlikti ankstesnio vamzdelio funkcijas.

Akivaizdu, kad Antaną ir Darių toks poelgis ir dėmesys maloniai sujaudino. Dar labiau akivaizdu, kad ne tik Coronelių reklamuojamo sūrio jie skanaus susitikę kitame Dakare. Nes tokie Dakaro nuotykiai sujungia amžiams.

Kaip atrodė KREDA automobilio tarptautinė remonto operacija, žiūrėkite reportaže.

VIDEO: Tim and Tom Coronels. The brothers helped Antanas Juknevičius to repair Dakar rocket

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius