Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar viena pergalė: Rokas Baciuška – per žingsnelį nuo istorinio pasiekimo

Rokas Baciuška šeštadienį ir vėl rodė savo greitį. Priešpaskutiniajame Andalūzijos ralio greičio ruože tauragiškis vėl nugalėjo ir sutvirtino savo šansus laimėti Pasaulio čempionatą.
Rokas Baciuška Andalūzijoje, pasaulio čempionato etape
Rokas Baciuška Andalūzijoje, pasaulio čempionato etape / Komandos nuotr.

Jis beveik minute aplenkė ispaną Pau Navarro, bet svarbiausia, jo konkurentai kovoje dėl Pasaulio čempiono titulo šiandien ir vėl turėjo problemų. Lenkas M.Goczalas vertėsi ir baigė savo pasirodymą, o amerikietis A.Jonesas turi techninių bėdų ir nuo Roko atsiliko beveik dvi valandas.

„Organizatoriai šiandien ir vėl nustebino. Pasistengė jie kad ralis nebūtų lengvas. Nors sakė, kad šiandien bus lengviau, tačiau taip tikrai nebuvo. Buvo kelios vietos kur ir mūsų lenktynės labai lengvai galėjo baigtis – labai daug pavojingų ruožų. O dar ir lietaus gavome, tai buvo tikrai nelengva“, – po finišo sakė R.Baciuška.

Po šio greičio ruožo Rokas penkiais taškais lenkia amerikietį ir penkiais lenką. Tačiau lenkas jau baigė savo ralį, o amerikietis nuo Roko atsilieka beveik tris valandas. Rytoj – paskutinysis ne tik Andalūzijos ralio, bet ir viso Pasaulio čempionato greičio ruožas. Dalyvių laukia vos šimtas kilometrų.

Tauragiškis nuo istorinio Lietuvai Pasaulio čempiono titulo yra per mažą žingsnelį.

„Rytoj važiuosiu ne daugiau kaip 50 procentų savo galimybių. Nebėra prasmės skubėti, bendras rezultatas irgi nebeturi didelės reikšmės. Tereikia finišuoti ir viskas bus gerai. Svarbu, kad atlaikytų technika“, – sakė R.Baciuška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius