-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deividas Jocius tikisi, kad „Halls Winter Rally“ nugalės kauniečiai

Prieš artėjančias „Halls Winter Rally“ varžybas įvairiems jų dalyviams užduodame šešis klausimus apie jų tikslus šiemet, žiemos ralio specifiką ir prognozes – kas geriausiai pasirodys ralyje? Dabartinis apklausos dalyvis – į ralio varžybas sugrįžtantis Deividas Jocius.
Deividas Jocius
Deividas Jocius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Mitsubishi Lancer Evo IX“ automobiliu jis turėtų vėl kaišioti kojas pripažintiems favoritams ir kartu su nauju šturmanu Donatu Zvicevičiumi ne viename etape lipti ant apdovanojimų pakylos. Pirmasis šviežiai iškepto ekipažo išbandymas – „Halls Winter Rally“.

– Deividai, kokie asmeniniai tikslai automobilių sporte 2015-aisiais?

– Kaip ir visi sportininkai, stipriai noriu būti pirmas. Bet visada yra niuansų. Šiuo atveju – mano naujas šturmanas. Nežinau, kaip jam seksis pirmose lenktynėse, kaip jis susidoros su viskuo. Važiuosim pagal galimybes.

O toliau žiūrėsim. Jeigu jis padės man greitėti, tai kažkur ir greičiau atvažiuosim. Šiai dienai neužduodam sau didelių užduočių ir stengsimės mėgautis važiavimu.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Deividas Jocius
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Deividas Jocius

– Kokie tikslai „Halls Winter Rally“?

– Esu vieną „Winter rally“ laimėjęs, norėčiau tai pakartot, bet kol kas norisi padaryti darbą taip, kad mano naujas šturmanas neišsigąstų ir išeitų nuvažiuoti iki finišo. Ir automobilio nesugadinti. Norisi važiuoti optimaliu režimu, kad ir patys maloniai pasijaustumėm, ir kažkokį rezultatą pasiektumėm.

– Kuo ralis Utenos apylinkėse skiriasi nuo ralių kitose Lietuvos vietose?

– Pirmiausia – tai yra žiemos ralis. Žiūrovų gausa rodo, kad visi išsiilgę žiemos linksmybių. Kol kas turim tik vieną žiemos ralį, kuris yra labai geras ir su malonumu jame važiuojam.

– Koks patarimas artėjančio žiemos ralio žiūrovams?

– Sirgt už savo favoritus. Tačiau svarbiausia – stovėti saugiose vietose, klausyti teisėjų, nelįsti į trasą, pasiskaityti informaciją žurnaluose ar ralio tinklalapyje, kaip saugiai stebėti lenktynes. Pirmiausia – saugumas, o po to sirgti už savo favoritus ir būti geros nuotaikos. 

– Kuris dalyvis „Winter rally“ gali pateikti didžiausią staigmeną?

– Staigmenų pateikti gali daug kas, tai įrodo kiekvienais metais besikeičiantys ralio nugalėtojai. Čia techninė sporto šaka, tad gali ir labai greitas lenktynininkas nebaigti varžybų, kaip kad pernai nutiko Vytautui Švedui. 

– Kokį prognozuotum „Winter Rally“ bendros įskaitos „Top3“?

– Labiausiai norėčiau, kad tai būtų Kauno atstovai – mano draugai. Toks ir būtų „Top 3“ – norėčiau, kad taurė grįžtų pas mus į sodybą, kurioje kartu gyvensim, ir po to grįžtų į Kauną. Jeigu pats nebūsiu tarp „Top 3“, tai sirgsiu už draugus.

Visas „Halls Winter Rally“ naujienas rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius