Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl ERS gedimo Lewisas Hamiltonas startuos iš rikiuotės galo

ERS gedimas sutrukdė „Mercedes“ pilotui Lewisui Hamiltonui užfiksuoti greitą ratą šeštadienį Kinijoje vykusioje „Formulės-1“ etapo kvalifikacijoje. Tad britas sekmadienį vyksiančias lenktynes bus priverstas pradėti iš rikiuotės galo.
Lewisas Hamiltonas
Lewisas Hamiltonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dar prieš pirmuosius šio savaitgalio važiavimus už pavarų dėžės keitimą sportininkui buvo skirta 5 starto pozicijų bauda.

Pirmos kvalifikacijos dalies metu L.Hamiltonas skundėsi galios stoka. Komanda nustatė, kad brito bolide sugedo ERS sistema. Dėl to sportininkas vėliau trasoje nebepasirodė.

Nei vieno greito rato kvalifikacijoje neįveikęs L.Hamiltonas sekmadienio lenktynes turės pradėti iš rikiuotės galo. Tiesa, sportininkas galės pasirinkti su kokiomis padangomis norės startuoti varžybose.

„Esame toli gražu ne pačioje geriausioje situacijoje. Niekas ir nesitikėjo, kad bus lengva. Tačiau mes rasime būdų, kaip išsikapstyti iš šios situacijos“, – sakė L.Hamiltonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius